GALERIE FOTO „Vor românii să ne înțelegem la un egal?” Ce a scris presa din Slovacia despre cea mai probabilă remiză de la EURO 2024

Slovacia - România calificare edward iordanescu Francesco Calzona UEFA EURO 2024 EURO 2024
Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 25 Iunie 2024, 12:10
Data actualizarii: Marti 25 Iunie 2024, 12:16

România și Slovacia se califică în optimile de finală, dacă vor încheia la egalitate meciul de miercuri-seară, transmis în direct și în exclusivitate de PRO TV și VOYO, de la ora 19:00. 

Stadionul din Frankfurt poate găzdui, miercuri-seară, unul dintre meciurile care ar putea dăinui în memoria microbiștilor pentru decenii.

Lumea ține minte cu claritate egalurile făcute de Republica Federală Germană și Austria, respectiv Suedia și Danemarca, în ciuda faptului că acele partide s-au jucat în 1982, respectiv 2004.

Iordănescu și Calzona abordează meciul gândindu-se la victorie și la câștigarea grupei

Istoria se poate repeta, dacă România și Slovacia vor opta pentru minimizarea riscurilor și se vor mulțumi cu calificarea, nemanifestând, în schimb, intenția de a câștiga Grupa E a Campionatului European de Fotbal din Germania.

„Se vor înțelege la un egal? Bookmakerii reacționează la meciul Slovaciei cu România,” a scris Pravda, în contextul în care majoritatea caselor de pariuri oferă o cotă mai mică de 2,00 pentru rezultatul de egalitate.


REZUMAT VIDEO România - Ucraina 3-0 (17 iunie 2024)

Cota pentru un rezultat de egalitate, în scădere spre borne anormale

Mijlocașul slovacilor, Stanislav Lobotka a admis însă că selecționerul Francesco Calzona își împinge jucătorii înspre victorie. La fel cum a reieșit din declarațiile făcute de Edward Iordănescu, Calzona abordează meciul cu România având în minte obiectivul maxim, anume câștigarea meciului și, implicit, a grupei

„Antrenorul ne împinge să vrem să câștigăm, indiferent de numele adversarului. Dacă mai sunt zece minute rămase din meci, iar scorul e egal și știi că te califici la acel scor, s-ar putea să fie diferit. 

Dar să joci pentru un egal încă de la începutul meciului e foarte periculos. Vom aborda partida cu intenția de a câștiga și de a termina grupa pe prima poziție,” a declarat Lobotka. 

Slovacia - România se joacă miercuri, 26 iunie, de la ora 19:00, în direct la PRO TV și pe VOYO. 


Rezumat Slovacia - Ucraina 1-2 (21.06.2024)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!