VIDEO EXCLUSIV Florin Răducioiu a dat verdictul despre ”blatul perfect”: ”Nu mai riscăm și cu asta basta!”

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iunie 2024, 22:04
Data actualizarii: Luni 24 Iunie 2024, 22:04

O victorie cu Ucraina (scor 3-0) și un eșec suferit în fața Belgiei (scor 0-2) sunt rezultatele României în Grupa E.

Tricolorii vor disputa ultimul meci din grupe împotriva Slovaciei, un meci decisiv în contextul în care toate echipele din grupă au același număr de puncte: 3.

Florin Răducioiu exclude un ”blat” la România - Slovacia

România este lider având avantajul golaverajului și are șanse mari să se califice în optimile de finală. Tricolorii au nevoie de cel puțin un punct pentru a merge mai departe. În cazul în care meciul cu Slovacia se va încheia la egalitate, atunci ambele echipe vor merge în optimi, indiferent de deznodământul din meciul Belgia – Ucraina.

Florin Răducioiu nici nu ia în considerare un ”blat” la meciul România – Slovacia, așa cum au sugerat jurnaliștii din străinătate că este posibil să se întâmple, însă consideră că jucătorii celor două echipe pot ”trage de timp” pe finalul meciului, astfel încăt să nu pună în pericol calificarea în optimile de finală.

Nu cred, nu mai există așa ceva la acest nivel, dar, da, la un moment dat, vezi că în ultimele 15-20 de minute, rezultatul le este favorabil ambelor echipe, oamenii stau acolo, joacă, pasează, dar asta nu înseamnă că este, Doamne, Ferește, un blat, pur și simplu nu mai... ’Bine domn-le, ok, nu mai jucăm, nu mai riscăm nici noi, nici voi și cu asta basta’. Nu există, în niciun caz”, a spus Florin Răducioiu la emisiunea Studio EURO 2024.

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Cum arată clasamentul din Grupa E

1.România - 3p

2. Belgia - 3p

3. Slovacia - 3p

4. Ucraina - 3p

Programul meciurilor României la EURO 2024

  • 17 iunie (Munchen), România - Ucraina  3-0 (Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Denis Drăguș)

  • 22 iunie (Koln), Belgia - România 2-0 (Tielemans, De Bruyne)

  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt)
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!