VIDEO EXCLUSIV S-a aflat secretul din spatele golului spectaculos reușit de Nicolae Stanciu la Euro! Harry Kane a confirmat

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Iunie 2024, 21:52
Data actualizarii: Joi 20 Iunie 2024, 22:00

Euro 2024 a debutat cu goluri spectaculoase venite din toate părțile.

Nicolae Stanciu a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri la Campionatul European din Germania în victoria 3-0 în fața Ucrainei, iar englezul Harry Kane dezvăluie secretul din spatele reușitei.

Atacantul englez este de părere că un mare merit pentru reușitele spectaculoase de la Euro îl are mingea "Fussballliebe", costruită special pentru acest turneu final.

"Când o lovești, rămâne pe lovitură. Este rapidă. Este mai potrivită pentru atacanți decât pentru portari, așa că nu am motive să mă plâng", a spus Kane.

Nici suporterii nu se plâng, după multele goluri spectaculoase pe care le-au văzut până acum, asta e ușor de anticipat.

Portarii au viață grea cu "Fussballliebe"

"Nici o minge pentru aceste turnee nu este făcută ținând cont de portari. Este distractiv să o lovești. Ajunge la o distanță bună. Desigur, aceste mingi nu sunt concepute pentru a fi controlate de portari", este conștient portarul Danemarcei Kasper Schmeichel.

UEFA spune că mingea Euro 2024 a fost proiectată pentru „acuratețe și durabilitate, susținând jocul rapid și precis”.

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!