România, în topul celor mai entuziasmante naționale de la EURO 2024. Clasamentul inedit realizat de The Athletic

Romania EURO 2024 optimi euro 2024 EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Iunie 2024, 21:06
Data actualizarii: Joi 27 Iunie 2024, 21:10

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024.

Turneul final din Germania a ajuns în fazele eliminatorii, la etapa optimilor, unde este calificată și România, care va juca împotriva Olandei marți (2 iulie), de la 19:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

Jurnaliștii de la The Athletic au realizat un clasament al celor mai entuziasmante reprezentative naționale de la EURO 2024, clasament realizat pe baza mai multor criterii.

"Vibrație pură, opinii subiective și felul în care ne-au făcut să ne simțim. Plus un punctaj al entuziasmului și al evoluțiilor interesante", au explicat britanicii. 

România, în top 10 al naționalelor entuziasmante

Pe primul poziție s-a clasat Spania, urmată de Austria și de Elveția. România ocupă un onorabil loc nouă.

"Distracție foarte bună, de la execuția lui Nicolae Stanciu în primul joc împotriva Ucrainei până la concurența cu Slovacia în ultimul lor joc, în ciuda faptului că egalitatea a fost un rezultat convenabil pentru ambele formații, care a fost suficient de bun pentru să se califice amândouă.

Desigur, jocul s-a încheiat la egalitate, dar oricine l-a urmărit vă va spune că nu a fost 'Rușinea de la Frankfurt', iar indignarea antrenorului lor la orice sugestie de blat a oferit un divertisment suplimentar.

Principala teamă înainte de turneu a fost că jucătorii lor importanți d-abia au jucat pentru echipele lor de club în sezonul trecut: dar, în loc să apară nepregătiți, de fapt au fost bine odihniți", a notat sursa citată. 

România a depășit țări precum Belgia, Italia, Danemarca sau Anglia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!