Presa din Germania a năruit orice emoție după ce nemții au demolat Scoția! Marea teamă a fanilor a dispărut

presa germania EURO 2024 Germania Scotia EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Iunie 2024, 00:32
Data actualizarii: Sambata 15 Iunie 2024, 00:39

EURO 2024 a fost deschis de partida Germania – Scoția, în care nemții s-au impus cu 5-1! Întâlnirea a fost LIVE la Pro TV!

Nemții au făcut un meci perfect și nu le-au lăsat scoțienilor prea multe oportunități de a marca. De altfel, învinșii au punctat cumva întâmplător, după o lovitură liberă, când Antonio Rudiger a înscris în propria poartă.

Presa din Germania a jubilat după un astfel de succes pentru nemți, scoțând în evidență faptul că emoțiile date de rezultatele din partidele amicale premergătoare startului EURO au fost năruite după această întâlnire cu Scoția.

Bild, reacție după Germania – Scoția 5-1

Germania făcuse o remiză, 1-1 cu Ucraina, și bifase un succes, 2-1 cu Grecia, înainte de Campionatul European, astfel că fanii au început să își pună semne de întrebare. Însă, presa a notat acum, prin Bild, după succesul contra scoțienilor, că meciul a fost tratat cu seriozitate de naționala lor, iar de acum se așteaptă la un turneu final bun, solid, cu parcurs până în fazele eliminatorii ale întrecerii sau poate un triumf istoric!

Spectacol cu multe goluri în startul Campionatului European!

Naționala noastră câștigă meciul de deschidere de la Campionatul European, de acasă, învingând cu ușurință Scoția, cu 5-1. O performanță care ne elimină toate temerile și grijile cu privire la Campionatul European.

Ultimele semne de întrebare apărute în urma amicalelor împotriva Ucrainei (0:0) și Greciei (2:1) au dispărut după zece minute!”, a notat Bild!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!