"Nu acesta era planul!" Explicațiile englezilor după ce s-au încurcat cu Danemarca

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Iunie 2024, 22:59
Data actualizarii: Joi 20 Iunie 2024, 23:05

Anglia a obținut doar un egal (1-1) cu Danemarca în al doilea meci din faza grupelor Campionatului European, ratând șansa de a se desprinde în fruntea clasamentului Grupei C.

Harry Kane a deschis scorul în minutul 18, dar danezii au egalat rapid, minutul 34, prin Morten Hjulmand.

Kyle Walker, fundașul lateral al Angliei, a susținut după meci că echipa sa trebuie să se concentreze pe aspectele pozitive ale meciului, punctând faptul că Anglia a rămas lider în grupă.

Walker: "Nu ăsta era planul!"

"Așa e fotbalul, Danemarca este o echipă bună. Trebuie să ne concentrăm pe aspectele pozitive din meciul de astăzi. Nu am pierdut, suntem lideri de grupă. Am obținut un punct cu care trebuie să ne mulțumim și trebuie să ne concentrăm deja pe următorul meci.

Fiecare joc are dinamica lui, am marcat un gol și Danemarca a început să atace mai mult. Asta ne-a forțat să ne retragem în apărare. Dar asta nu acesta era planul", a spus Walker.

Anglia va disputa ultimul meci din Grupă împotriva Sloveniei, pe 25 iunie (marți), de la ora 22:00.

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!