NEWS ALERT FRF, detalii de ultimă oră despre biletele pentru România - Olanda, meci din optimile EURO 2024

FRF bilete euro bilete romania - Olanda EURO 2024 Romania - Olanda EURO 2024 Edward Iordănescu / Sursa: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Iunie 2024, 19:10
Data actualizarii: Vineri 28 Iunie 2024, 19:26

Partida România - Olanda este programată marți, 2 iulie, de la 19:00, la Munchen. 

Cererea pentru bilete e din ce în ce mai mare! Fanii vor să ajungă neapărat la partida din Munchen, din optimile de finală ale EURO, turneu transmis în direct de Pro TV și VOYO. 

Bilete pentru România - Olanda. Detalii dinspre FRF

Detalii importante legate de procedura de achiziție a biletelor pentru meciul din optimile de finală ale Campionatului European de Fotbal 2024, în care România va întâlni Olanda au fost furnizate vineri seară pe site-ul Federației Române de Fotbal. 

  • Edward Iordănescu / Sursa: Getty Images

Stadionul din Munchen, cu o capacitate de aproximativ 64.000 de locuri pentru meciurile de la EURO 2024, este locul de desfășurare a acestui meci. Din totalul locurilor disponibile, UEFA a rezervat câte 7.000 de bilete pentru fiecare dintre echipele calificate în faza optimilor de finală. Restul biletelor au fost vândute deja înainte de a se cunoaște echipele participante la această fază a competiției.

"În încercarea de a răspunde cererii mari de bilete din partea suporterilor români, Federația Română de Fotbal a solicitat suplimentarea numărului de bilete rezervate pentru fanii români. Cu toate acestea, UEFA a informat FRF că nu mai există bilete suplimentare disponibile.

Biletele pentru acest meci au fost puse în vânzare încă din decembrie 2023, iar cererea a fost extrem de mare. Cu toate acestea, UEFA a anunțat că vor fi puse la vânzare pe platforma UEFA Ticketing ultimele bilete rămase cu două zile înainte de meci. Aceste bilete sunt cele care au fost rezervate țărilor participante la această partidă, dar care nu au fost revendicate de suporterii prezenți la meciurile din faza grupelor.

FRF îi îndeamnă pe toți suporterii români interesați să fie vigilenți și să încerce să achiziționeze biletele disponibile în această ultimă rundă de vânzare. Suporterii sunt încurajați să urmărească anunțurile oficiale pentru a fi la curent cu ultimele informații privind disponibilitatea biletelor", scrie site-ul FRF, vineri seară. 

CITEȘTE ȘI: Cine arbitrează România - Olanda

EURO 2024 | Programul optimilor de finală

Sâmbătă 29 iunie

  • Elveţia - Italia (Berlin, 19:00)
  • Germania - Danemarca (Dortmund, 22:00)

Duminică 30 iunie

  • Anglia - Slovacia (Gelsenkirchen, 19:00)
  • Spania - Georgia (Koln, 22:00)

Luni 1 iulie

  • Franţa - Belgia (Dusseldorf, 19:00)
  • Portugalia - Slovenia (Frankfurt, 22:00)

Marţi 2 iulie

  • România - Olanda (Munchen, 19:00)
  • Austria - Turcia (Leipzig, 22:00)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!