Bilete la România - Olanda. Fanii români au primit doar 7.000, FRF intervine

Romania bilete romania olanda EURO 2024 Olanda UEFA EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Iunie 2024, 12:37
Data actualizarii: Joi 27 Iunie 2024, 12:37

FRF a emis un comunicat în care anunță care este procedura de achiziționare a biletelor pentru meciul România - Olanda, din optimile EURO 2024.

România, câștigătoarea grupei E, va înfrunta Olanda în optimile de finală ale EURO 2024. Meciul va avea loc la Munchen, marți, 2 iulie, de la ora 19:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

Bilete la România - Olanda. Fanii români au primit doar 7.000, FRF intervine la UEFA

FRF anunță că fanii români au rezervate pentru acest meci doar 7.000 de bilete, însă a fost "demarat un dialog" cu UEFA prin care se încearcă obținerea unui număr dublu, 14.000.

Forul condus de Răzvan Burleanu a explicat și cum își pot cumpăra fanii români bilete pentru partida cu Olanda de la Munchen.

"Astfel, urmează ca în perioada imediat următoare, cei care au cumpărat bilete la cel puțin un meci din cadrul grupelor să primească un email de inștiințare de la UEFA cu posibilitatea de a cumpăra până la 4 bilete, orice categorie.

Ulterior, aceștia vor avea la dispoziție până la 24 de ore să achiziționeze biletele.

Tichetele ce vor rămâne disponibile, dacă va mai fi cazul, vor putea fi achiziționate apoi direct de pe site-ul de ticketing UEFA.

Conform regulamentului, fanii români au rezervate pentru acest meci 7.000 de bilete. Totuși, Federația Română de Fotbal a demarat un dialog cu UEFA și încearcă să obțină dublarea acestui număr", a transmis FRF.

Mihai Stoichiță anticipează că vor fi peste 40.000 de fani români la Munchen

Meciul România - Olanda se va juca la Munchen, pe arena lui Bayern, acolo unde s-a disputat și partida tricolorilor contra Ucrainei (3-0), din grupe. Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, anticipează că la meci vor fi prezenți peste 40.000 de fani români.

"Cred că vor fi peste 40.000 de suporteri la Munchen. Eu estimez după procentajul pe care îl reprezintă microsocietatea mea în care trăiesc. Toți prietenii mei îmi cer bilete. De unde să le dau? Dacă toți prietenii mei îmi cer bilete, mă întreb oare câți dintre ceilalți din România vor bilete? Eu cred că vor fi peste 40.000 la Munchen, dar să ținem cont că Olanda nu e foarte departe", a spus Mihai Stoichiță, la Fanatik.

VIDEO Imnul României, cântat de suporteri în timpul meciului cu Slovacia

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!