Al doilea val de bilete pentru EURO 2020! Cat costa tichetele de pe Arena Nationala

Al doilea val de bilete pentru EURO 2020! Cat costa tichetele de pe Arena Nationala

UEFA a pus in vanzare, incepand cu 4 decembrie, noi bilete pentru turneul final de anul viitor.

Suporterii celor 20 de natiuni deja calificate la EURO 2020 pot sa se inscrie pentru a cumpara bilete pentru anul viitor, in perioada 4-18 decembrie, procesul urmand a se desfasura exclusiv pe euro2020.com, site-ul dedicat Campionatului European.

Suporterii celor patru echipe care se vor califica in urma play-off-urilor vor putea aplica la scurt timp dupa disputarea respectivelor meciuri, prevazute sa se desfasoare de la 26 la 31 martie 2020.

Mai mult de jumatate dintre aceste bilete se vor afla, la toate jocurile, in categoria de pret cea mai accesibila, preturile minime pentru meciurile din faza grupelor fiind 30 EURO (pentru Baku, Bucuresti si Budapesta) si, respectiv, 50 EURO (in cazul celorlalte orase-gazda).

Preturile biletelor de pe Arena Nationala:

Categoria 1: 125 EURO

Categoria 2: 75 EURO

Categoria 3: 30 EURO

UEFA EURO 2020 este cel mai mare Campionat European UEFA organizat vreodata, 3 milioane de bilete aflandu-se la dispozitie, 82% dintre ele disponibile pentru toti suporterii.

Incepand cu acest turneu final, UEFA a introdus si doi noua tipuri de bilete:

"Follow my team" - unde suporterii pot sa vizioneze un meci din fazele eliminatorii, disputat de echipa lor favorita, indiferent de locatia partidei. Daca, insa, nationala lor va fi eliminata inaintea meciului in discutie, suporterilor li se va rambursa costul biletului in cauza.

"Fans first" - suporterii echipelor calificate vor putea aplica pentru acest tip de bilete in perspectiva semifinalelor si finalei, preturile biletelor fiind de 85 EURO si, respectiv, de 95 EURO.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT