Eroul Slovaciei se teme de meciul cu România: ”Nu se dau bătuți niciodată!”

Romania EURO 2024 Martin Dubravka Slovacia EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iunie 2024, 18:23
Data actualizarii: Luni 24 Iunie 2024, 18:23

România va juca ultimul meci din faza grupelor EURO 2024 împotriva Slovaciei, partidă programată miercuri, de la 19:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

Dacă meciul dintre România și Slovacia se va încheia la egalitate, atunci ambele echipe vor merge în optimile de finală, deoarece, indiferent de scorul din celălalt meci al grupei, Belgia – Ucraina, ambele echipe vor încheia peste reprezentativa pregătită de Serghei Rebrov.

Martin Dubravka: ”Românii nu se dau niciodată bătuți!”

Martin Dubravka, portarul Slovaciei, a vorbit despre meciul cu România și a remarcat dăruirea tricolorilor, care, în opinia sa, își joacă șansa în fiecare meci până la final.

De asemenea, veteranul slovacilor a mărturisit că se teme de contraatacurile rapide ale României.

Din punctul meu de vedere, românii nu se dau niciodată bătuți, joacă până în ultimele minute. Chiar și în meciurile din preliminarii, am avut oportunitatea să vedem că ei au înscris cinci goluri în ultimele minute. Au o tranziție foarte bună, ajung ușor în spatele defensivei și trebuie să ne pregătim pentru asta.

Ne-am analizat adversarul, am urmărit meciul împotriva Belgiei. Ne-a arătat felul în care joacă ei. Noi vrem să ne concentrăm la jocul nostru.

Faptul că avem la dispoziție o zi în plus pentru a pregăti meciul poate juca un rol, ei au mai puțin timp de refacere”, a spus Martin Dubravka, potrivit sportky.zoznam.sk.

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Cum arată clasamentul din Grupa E

1.România - 3p

2. Belgia - 3p

3. Slovacia - 3p

4. Ucraina - 3p

Programul meciurilor României la EURO 2024

  • 17 iunie (Munchen), România - Ucraina  3-0 (Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Denis Drăguș)

  • 22 iunie (Koln), Belgia - România 2-0 (Tielemans, De Bruyne)

  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!