Carlo Ancelotti a pus mâna pe telefon după România - Ucraina 3-0. Mesajul transmis

Carlo Ancelotti Andriy Lunin Romania Ucraina EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 08:37
Data actualizarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 08:37

Andriy Lunin, portarul legitimat la Real Madrid, a fost considerat unul dintre cei mai slabi jucători ai Ucrainei din meciul cu România, câștigat de tricolori cu 3-0 la EURO 2024.

Lunin, care a fost titular la Real Madrid în cea mai mare parte a sezonului recent încheiat, a gafat la primul gol al României, când a fost pus sub presiune de o pasă a lui Matvienko și a trimis direct la Dennis Man. De acolo a rezultat golul de generic al lui Nicolae Stanciu.

Andriy Lunin, susținut de Carlo Ancelotti și colegii de la Real Madrid după eșecul contra României

Presa din Spania, citată de cea din Ucraina, susține că Andriy Lunin a primit imediat mesaje de încurajare din partea antrenorului Carlo Ancelotti, dar și din partea mai multor colegi de la Real Madrid.

"Thibaut Courtois a decis să îl contacteze pe Lunin după meci, să îl încurajeze și să îi transmită că orice portar poate trece printr-o situație de acest fel.

Carvajal, Alaba și Ancelotti i-au transmis, de asemenea, mesaje de încurajare lui Lunin, mai ales că pentru el a fost primul meci din carieră la EURO", scrie sport.ua.

  • 13 meciuri a strâns Lunin la naționala Ucrainei până în prezent

Lunin și-a prezentat scuzele după eșecul contra României

Echilibrul s-a rupt în minutul 29, când Nicolae Stanciu a marcat un gol fabulos după o gafă a lui Lunin. A fost 1-0 la pauză.

În repriza secundă, tricolorii au început în forță, iar Coman a trecut pe lângă gol încă din minutul 46. S-a făcut 2-0 în minutul 53 când Răzvan Marin a marcat un gol de toată frumusețea din afara careului de 16 metri. Drăguș a stabilit rezultatul final, 3-0, după o fază superbă creată de Dennis Man în flancul drept.

”Tot ce pot spune este că îmi pare rău”, a declarat la final portarul ucrainean Andriy Lunin, câștigător de Champions League cu Real Madrid în acest sezon.

Lunin și-a asumat vina la două dintre golurile primite, iar presa din Ucraina l-a distrus.

”Primul gol este în întregime vina portarului nostru, iar al doilea este o greșeală absolută tot a lui, nu ai cum să ratezi o minge venită de la aproape 30 de metri”, a scris Sport.ua.

VIDEO Rezumatul meciului România - Ucraina 3-0

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!