Stoican, debut cu victorie: "Nu sunt multumit de joc, vreau sa castig Cupa!" Ce spune despre lipsa suporterilor!

Autor: Sport.ro
Marti 24 Septembrie 2013, 22:35

	Stoican, debut cu victorie: "Nu sunt multumit de joc, vreau sa castig Cupa!" Ce spune despre lipsa suporterilor!

►Derby-ul unor mari iubiri: U CRAIOVA – PETROLUL, miercuri 20:30, in direct Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua si Rapid!

Flavius Stoican a debutat cu victorie in Stefan cel Mare, scor 4-0 cu Sanatatea Cluj. El se declara multumit de rezultat, dar asteapta o alta fata pentru echipa sa la meciurile urmatoare.

"Vreau sa practicam un fotbal frumos, trebuie sa muncim mult. Am avut emotii, traiesc meciul la intensitate mare, ma consum chiar daca nu arat asta. Sunt normale emotiile, cine nu are emotii nu e interesat. Moralul baietilor o sa fie ridicat dupa aceasta victorie, rezultatele nu i-au ajutat pana acum.

Trebuie sa fim modesti si sa muncim mult. Avem calitate sa urcam mult in clasament. Toti jucatorii sunt importanti, avem doua competitii, vreau sa stie orice jucator ca am incredere in ei. Este un castig pentru noi revenirea lui Munteanu, trebuie sa prinda incredere pentru ca e important pentru noi. Obiectivul meu e sa castigam Cupa Romaniei. Daca am avea rezultate, suporterii ar fi langa noi. Suferim putin acum, dar cu multa munca o sa apara si rezultatele iar ei vor fi langa noi. Ma gandesc la meciul cu Otelul, avem si accidentati, dar speram sa fie tot lotul apt la meci. Imi doresc sa castigam fiecare meci, trebuie sa fim si realisti, vrem cele trei puncte daja jucam bine, daca intalnit adversar puternic ma multumesc cu tot ce putem.

Tucudean a simtit o durere la incalzire, n-am vrut sa riscam. Sincer, avem mult de munca, nu pot sa zic ca nu mi-a placut jocul, dar avem de tras. Stiam ca o sa fie greu, dar important e ca au crezut pana la capat. Bravo lor!", a declarat Flavius Stoican la Sport.ro.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT