Pasiunea pentru fotbal nu cunoaste LIMITE! :) "Mi-am luat doua zile de concediu ca sa joc cu Dinamo, lucrez la o ferma!" Ce plan are Sanatatea Cluj:

Autor: Sport.ro
Marti 24 Septembrie 2013, 17:25

	Pasiunea pentru fotbal nu cunoaste LIMITE! :) "Mi-am luat doua zile de concediu ca sa joc cu Dinamo, lucrez la o ferma!" Ce plan are Sanatatea Cluj:

►Derby-ul unor mari iubiri: U CRAIOVA – PETROLUL, miercuri 20:30, in direct Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua si Rapid!

Dinamo va juca primul meci de la instalarea lui Stoican in fata 'virusilor verzi', echipa Sanatatea Cluj. Pana la meciul transmis de Sport.ro de la 20.30, ardelenii au facut mai multe dezvaluiri.

"Unii dintre colegi nu au putut sa isi ia concediu. Eu am reusit sa imi iau doua zile ca sa pot veni la meci. Lucrez la o ferma, la depozitul mare. Sunt stivuitor, incarc si descarc", spune unul dintre jucatori, Cristian Nicula.

Totusi, oamenii de la Sanatatea au o mare dorinta: sa faca schimb de tricouri, pentru ca ultima data dinamovistii i-au ignorat.

"Nu conteaza cu cine facem schimb de tricouri, important e sa ne dea, pentru ca data trecuta nu au vrut sa facem schimb de tricouri. Pe Danciulescu il apreciez cel mai mult", spune Nicula, citat de Dolce.

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

A început, oficial, campania electorală pentru turul 2. Iohannis contra Dăncilă
BRAT