Tricolorii remarcați de selecționerul Belgiei înainte de meciul direct de la EURO 2024: ”Sunt foarte buni!”

Romania Belgia EURO 2024 EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Iunie 2024, 22:23
Data actualizarii: Vineri 21 Iunie 2024, 22:23

După succesul înregistrat în fața Ucrainei, scor 3-0, România se pregătește pentru cel mai dificil meci din faza grupelor EURO 2024, cu Belgia.

Domenico Tedesco a luat parte la conferința de presă unde a prefațat partida cu România. Printre altele, selecționerul Belgiei a remarcat trei jucători ai echipei naționale a României: Nicolae Stanciu, Denis Drăguș și Dennis Man.

Jucătorii români remarcați de selecționerul Belgiei

Toți jucătorii remarcați de Domenico Tedesco au avut contribuții uriașe la victoria obținută de România în fața Ucrainei, scor 3-0. Nicolae Stanciu a înscris un gol superb, Dennis Man a contribuit cu două pase decisive la golurile lui Stanciu și Denis Drăguș, cel care a stabilit scorul final.

România are jucători foarte buni, Stanciu, care a jucat în trecut la Anderlecht, Drăguș, pe care îl cunoaștem de la Standard Liege, am văzut și extrema dreaptă, Dennis Man, are o viteză bună.

România are jucători buni la mijlocul terenului și fundași buni. Toate echipele care sunt la EURO 2024 sunt aici dintr-un motiv”, a spus Domenico Tedesco la conferința de presă.

Clasamentul în grupa E

1. România - 3p (un meci, golaveraj +3)

2. Ucraina - 3p (două meciuri, golaveraj -2)

3. Slovacia - 3p (două meciuri, golaveraj 0)

4. Belgia - 0p (un meci, golaveraj -1)

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie - 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!