Cupa Romaniei

Mihai Rotaru a decis soarta lui Reghecampf după eliminarea din Cupă: "Povești! Povești! Povești!"

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat, joi, în finala Cupei României, trecând în semifinale de Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Mai 2022, 22:24
Data actualizarii: Joi 12 Mai 2022, 22:32

În tur, scorul a fost 2-1 pentru Sepsi, la Sfântu Gheorghe, iar joi seară, în retur, tot Sepsi s-a impus cu scorul de 1-0. Golul a fost marcat de Ştefănescu, în minutul 66.

Partida din Bănie a fost marcată de gestul golănesc al căpitanului Universității. În minutul 86 al partiei, Nicușor Bancu a văzut cartonașul roșu după ce l-a lovit cu capul în piept pe Ashkovski, apoi i-a dat cu mingea în cap. Horațiu Feșnic i-a arătat cartonașul roșu direct și cel mai probabil Bancu va primi o suspendare uriașă.

Sprijin din partea conducerii pentru Laurențiu Reghecampf

Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova, a declarat că tehnicianul formației va continua în Bănie și că acesta mai are contract încă un sezon. În plus, Rotaru a dezmințit faptul că ar exista discuții cu alți antrenori. 

"Laurențiu a început o treabă, trebuie să o continuăm împreună. Trebuie să vedem unde am greșit, iar anul viitor să fie sub alte auspicii.

Povești de seară! Povești! Nu înseamnă că Mirel Rădoi nu poate fi următorul antrenor al Craiovei, dar nu acum. Reghecampf mai are contract încă un an. Nu e stilul nostru să discutăm cu alt antrenor", a explicat Rotaru la DigiSport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies