VIDEO Mihai Rotaru a dat un ordin după Tunari - Univ. Craiova și a plecat imediat de la stadion

CS Tunari - Universitatea Craiova s-a încheiat 1-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 18:44
Data actualizarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 20:23

Cele două cluburi s-au întâlnit în prima etapă a grupelor Cupei României. Universitatea Craiova a obținut surprinzător un rezultat de egalitate. CS Tunari se află în subsolul clasamentului din al doilea eșalon.

Mihai Rotaru a dat un ordin după Tunari - Univ. Craiova și a plecat imediat de la stadion

După meci, Mihai Rotaru, patronul clubului din Bănie, a fost surprins de camere plecând în trombă de la arenă. Meciul s-a disputat pe stadionul central „Arsenal Tunari”, din Ilfov.

De asemenea, finanțatorul Universității Craiova le-a interzis tuturor să vorbească după meci la zona mixtă, considerând că rezultatul de egalitate obținut cu CS Tunari e, în fapt, o umilință. 


Echipele de start

  • CS Tunari: Moroz - Barfă, Stoian, Leca, Sima - Florică, Despa, Licsandru, Sin - Mitrică, Stoian
  • Universitatea Craiova: Lazar - Borța, Mendy, Badelj, Basilio Ndong - Kurtic, Houri - Căpățînă, Roguljic, Ișfan - Trică

Partida nu a beneficiat de arbitraj video. La centru, a fost arbitrul George Roman, ajutat de cei doi asistenți: Nicușor Marin și Ioan Daniel Humita.

Universitatea Craiova, în această stagiune

După 10 etape disputate în primul eșalon al României, Universitatea Craiova se situează pe locul patru cu 18 puncte. Astfel, oltenii au înregistrat cinci victorii, trei rezultate de egalitate și două înfrângeri.

Pentru trupa din Bănie urmează meciul cu FC Botoșani de duminică, 1 octombrie, de la ora 15:00, care contează pentru a 11-a etapă din Superliga României.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!