"Gata, ati prins curaj? Raspunsul lui Rednic pentru Reghecampf, dupa ce antrenorul Stelei a spus ca o vrea pe Dinamo in semifinalele Cupei

Autor: Sport.ro
Vineri 18 Decembrie 2015, 12:48

	"Gata, ati prins curaj? Raspunsul lui Rednic pentru Reghecampf, dupa ce antrenorul Stelei a spus ca o vrea pe Dinamo in semifinalele Cupei

"Sa vina Dinamo", a spus Laurentiu Reghecampf dupa victoria din Cupa cu Viitorul

La mai putin de o luna dupa ce au invins marea rivala cu 3-1 in campionat, dinamovistii nu sunt deloc speriati de faptul ca Steaua le-ar putea iesi in cale in urmatoarea faza a Cupei.

"Steaua vrea sa pice cu noi? Gata, deja au prins asa mare incredere?", s-a mirat Rednic dupa ce Laurentiu Reghecampf a spus ca o vrea pe Dinamo ca adversara in semifinalele Cupei.

Dinamo termina anul pe podium cu o victorie, duminica, in meciul cu CFR Cluj.

"Matei e racit, Anton are probleme musculare. Nu s-au antrenat si nici de Marc nu stiu, dar am 21 de jucatori, am de unde alege. Ne dorim foarte mult sa terminam pe podium. Nu ne asteapta un meci usor la CFR."

"Mai avem un singur meci, voi discuta cu Negoita, daca e sa vina jucatori, vom vedea, suntem in discutii, vom alege solutiile cele mai bune.", a spus Mircea Rednic la conferinta de presa de azi.

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies