TEROARE la Steaua dupa ce informatia ca Huliganul Stoica s-a certat cu Bourceanu la ziua lui Reghe a aparut in presa! Amenintarea incredibila la adresa jucatorilor

Autor: Sport.ro
Marti 24 Septembrie 2013, 09:40

	TEROARE la Steaua dupa ce informatia ca Huliganul Stoica s-a certat cu Bourceanu la ziua lui Reghe a aparut in presa! Amenintarea incredibila la adresa jucatorilor

►Derby-ul unor mari iubiri: U CRAIOVA – PETROLUL, miercuri 20:30, in direct Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua si Rapid!

Episodul consumat la ziua lui Reghecampf, in care unul dintre angajatii lui Gigi Becali, Huliganul Stoica, s-a certat cu Bourceanu, a produs un soc in vestiarul Stelei.

Angajatul lui Becali s-a certat cu Alexandru Bourceanu, pentru ca acesta nu doreste sa isi prelungeasca intelegerea cu Steaua in conditiile oferite de club in momentul actual, facand un scandal teribil in care a spart o lustra si a rupt cateva scaune, conform editiei tiparite a Gazetei Sporturilor.

Atat Huliganul Stoica cat si Reghecampf s-au speriat dupa ce episodul a ajuns in presa, amenintandu-i pe jucatori in vestiar: "Cine a povestit presei despre incidente va disparea de aici imediat ce aflat autorul! Nu putem lucra impreuna fara sa avem incredere unii in altii", a spus antrenorul Stelei.

Cine este de vina in acest scandal? (10198 voturi)
 
Huliganul Stoica, nu are voie sa tipe la Bourceanu
58.66%
5982 voturi
 
Bourceanu, ca nu isi prelungeste contractul
375 voturi
 
Reghecampf, ca l-a lasat pe Huliganul Stoica sa ii strice petrecerea
13.79%
1406 voturi
 
Cel care a povestit presei, trebuia sa ramana in vestiar episodul
23.88%
2435 voturi
Victorie pentru Nicușor Dan la Curtea de Apel București. Când își va prelua mandatul noul primar al Capitalei
BRAT

Modifică setările cookies