Viitorul lui Cristiano Ronaldo la echipa nationala! Prima reactie dupa eliminarea Portugaliei de la Cupa Mondiala
Duminica 01 Iulie 2018, 17:51

Viitorul lui Cristiano Ronaldo la echipa nationala! Prima reactie dupa eliminarea Portugaliei de la Cupa Mondiala

Portugalia a parasit turneul final din Rusia in optimile de finala. 

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Portugalia a pierdut duelul din optimi cu Uruguay, scor 2-1 si a iesit din competitia mondiala din Rusia. 

Cristiano Ronaldo, starul portughez, a iesit astfel din cursa pentru Balonul de aur si paraseste Mondialul in aceeasi faza a competitiei ca si rivalul sau, Lionel Messi. 

Dupa eliminare, Ronaldo a vorbit despre esecul sau si al echipei, dar si despre eventualitatea plecarii sale de la nationala. 

"Nu este momentul potrivit pentru a vorbi despre viitorul meu sau al antrenorului sau al oricarui alt jucator. Sunt absolut sigur ca echipa va continua sa fie una dintre cele mai bune din lume. Avem o echipa ai carei jucatori sunt ambitiosi. Portugalia va continua sa castige lucruri si sa faca poporul portughez", a declarat Cristiano Ronaldo.

"Am jucat mai bine decat Uruguay, insa cei care castiga sunt cei care marcheaza mai multe goluri. Am vrut sa castigam, am luptat bine, dar echipa Uruguay-ului ar trebui sa fie felicitata. Per ansamblu, trebuie sa plecam cu capetele ridicate. Sunt foarte mandru sa reprezint echipa nationala a Portugaliei. Este o echipa minunata cu care sa lucrezi. Sunt mandru de coechipierii mei si de staff-ul tehnic", a incheiat Ronaldo. Liviu Dragnea, despre Parchetul General: Intimidează Jandarmeria prin anchete