Balonul de Aur Cristiano Ronaldo Cupa Mondiala 2018 kylian mbappe Luka Modric Cupa Mondiala 2018

SOC: Modric si Mbappe au stralucit la Mondial, dar nu sunt favoriti la Balonul de Aur! Surpriza uriasa: cine are cele mai mari sanse

Croatul Modric a castigat Champions League si a jucat finala Cupei Mondiale, insa tot nu e favorit sa castige Balonul de Aur. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Iulie 2018, 10:25
Data actualizarii: Marti 17 Iulie 2018, 10:25

Modric si Mbappe spera sa stopeze suprematia Messi-Ronaldo din ultimul deceniu pentru Balonul de Aur, insa momentan ei nu sunt marii favoriti la castigarea trofeului. Ei au reusit doar sa-i detroneze pe Messi si Salah de pe podium, ambii jucatori cu participari slabe la Cupa Mondiala.

Sport.es scrie ca Ronaldo ramane principalul favorit la castigarea Balonului de Aur si in acest an, insa totul depinde si de prima jumatate a sezonului urmator.

Modric e al doilea intre favoriti, in timp ce Mbappe e al treilea in acest moment. Messi a ajuns al patrulea pe lista pentru Balonul de Aur, in timp ce Salah e al patrulea.

Cristiano Ronaldo a marcat patru goluri la Cupa Mondiala, insa a parasit competitia in optimi. El a castigat Champions League cu Real Madrid pentru a treia oara la rand, iar apoi s-a transferat la Juvetus Torino.

In acest moment, Ronaoldo si Messi au in palmares cate 5 Baloane de Aur. 
 

Modifică setările cookies