Cea mai controversata declaratie de la prezentarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus! Mesajul transmis de portughez fanilor lui Real Madrid

Cea mai controversata declaratie de la prezentarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus! Mesajul transmis de portughez fanilor lui Real Madrid

Cristiano Ronaldo a fost prezentat luni la campioana Italiei, Juventus Torino.

La 9 ani distanta de la transferul la Real Madrid, Cristiano Ronaldo a luat decizia surprinzatoare de pleca la Juventus Torino. Luni a avut loc prezentarea detinatorului Balonului de Aur la noua echipa iar cei de la AS au publicat cele mai tari 7 declaratii, inclusiv una interpretabila legata de fanii Realului cu care Ronaldo nu a avut mereu cea mai buna relatie.

Cristiano Ronaldo despre:
- transfer: "A fost o decizie usoara, Juventus este unul dintre cele mai mari cluburi din lume si este de ceva timp"
- fanii Realului: "Nu cred ca vor plange dupa mine. A fost o perioada superba in istoria lui Real Madrid, perioada care m-a ajutat din toate punctele de vedere insa care a trecut. Acum incepe o noua etapa"
- Serie A: "Este un campionat foarte dificil, tacticizat. Dar vreau sa experimentez si alte lucruri. Nu vreau sa stau pe un scaun acasa"
- varsta lui: "Eu sunt diferit fata de toti cei care au 32, 33, 34 de ani. Aceasta alegere demonstreaza asta. Nu sunt aici in vacanta"
- UCL: "Cu totii vrem sa o castigam, nu este usor insa aceasta echipa o poate face"
- Balonul de Aur: "Nu imi imaginam ca voi castiga 2-3, nu mai zic de 5. Daca lucrurile merg bine, de ce nu as castiga si la Juventus?"
- Rivalitatea cu Messi: "Nu ma compar cu nimeni. Mi-a facut placere rivalitatea cu Messi, a fost o provocare frumoasa, interesanta. Fiecare apara tricoul echipei sale si va fi la fel in continuare. Vedem la final cine castiga"

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, fruntașă în UE privind femeile manager. Afacerile mamelor sunt tot mai prospere în online
BRAT

Modifică setările cookies