Italia

Cea mai controversata declaratie de la prezentarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus! Mesajul transmis de portughez fanilor lui Real Madrid

Cristiano Ronaldo a fost prezentat luni la campioana Italiei, Juventus Torino.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Iulie 2018, 08:55
Data actualizarii: Marti 17 Iulie 2018, 08:59

La 9 ani distanta de la transferul la Real Madrid, Cristiano Ronaldo a luat decizia surprinzatoare de pleca la Juventus Torino. Luni a avut loc prezentarea detinatorului Balonului de Aur la noua echipa iar cei de la AS au publicat cele mai tari 7 declaratii, inclusiv una interpretabila legata de fanii Realului cu care Ronaldo nu a avut mereu cea mai buna relatie.

Cristiano Ronaldo despre:
- transfer: "A fost o decizie usoara, Juventus este unul dintre cele mai mari cluburi din lume si este de ceva timp"
- fanii Realului: "Nu cred ca vor plange dupa mine. A fost o perioada superba in istoria lui Real Madrid, perioada care m-a ajutat din toate punctele de vedere insa care a trecut. Acum incepe o noua etapa"
- Serie A: "Este un campionat foarte dificil, tacticizat. Dar vreau sa experimentez si alte lucruri. Nu vreau sa stau pe un scaun acasa"
- varsta lui: "Eu sunt diferit fata de toti cei care au 32, 33, 34 de ani. Aceasta alegere demonstreaza asta. Nu sunt aici in vacanta"
- UCL: "Cu totii vrem sa o castigam, nu este usor insa aceasta echipa o poate face"
- Balonul de Aur: "Nu imi imaginam ca voi castiga 2-3, nu mai zic de 5. Daca lucrurile merg bine, de ce nu as castiga si la Juventus?"
- Rivalitatea cu Messi: "Nu ma compar cu nimeni. Mi-a facut placere rivalitatea cu Messi, a fost o provocare frumoasa, interesanta. Fiecare apara tricoul echipei sale si va fi la fel in continuare. Vedem la final cine castiga"

Modifică setările cookies