Italia

Motivul pentru care Napoli A REFUZAT transferul lui Ronaldo! Patronul De Laurentis explica cum au decurs discutiile

Patronul lui Napoli spune ca impresarul Jorge Mendes i-a propus transferul lui Cristiano Ronaldo inainte sa inceapa negocierile cu Juventus.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Iulie 2018, 18:50
Data actualizarii: Luni 16 Iulie 2018, 19:09

Aurelio De Laurentis, patronul clubului Napoli, spune ca impresarul Jorge Mendes i-a propus transferul lui Cristiano Ronaldo inainte sa inceapa negocierile cu Juventus.

"Nu a fost timp pentru o operatiune atat de complexa", spune De Laurentis, care ii felicita pe rivalii de la Juventus pentru afacerea reusita.

"Am o relatie foarte buna cu Mendes, am mers recent in Portugalia pentru transferul unui portar (Rui Patricio), iar Jorge Mendes mi-a propus atunci o afacere - sa il iau pe Ronaldo."

"Am inteles atunci ca relatia dintre Perez si Ronaldo s-a stricat. I-am spus lui Mendes: <<Dragul meu, transferul asta e o afacere de 350-400 de milioane de euro>>."

"Nu aveam niciun dubiu in ceea ce priveste jucatorul, as fi spus da, dar aveam nevoie de timp sa structurez toata afacerea."

"Daca nu reusesti sa obtii, venituri, cifra de afaceri, de 350 de milioane de euro, de pe urma acestui transfer, operatiunea nu are niciun sens. I-am zis ca trebuie sa imi dau seama cum fac eu 250 de milioane, si le-as fi dat lor restul de 100."

"Dar Mendes e un tip care actioneaza rapid, nu a pierdut timpul si a cautat alta varianta", a explicat De Laurentis in Gazzetta dello Sport.

Juventus l-a transferat pe Cristiano Ronaldo de la Real Madrid in schimbul a 105 milioane de euro. Ronaldo fost prezentat astazi la Torino. DETALII AICI

Modifică setările cookies