Rusoaicele, sfatuite SA NU FACA SEX cu strainii in timpul Campionatului Mondial: "Ar trebui sa dam nastere copiilor nostri!"

Un membru important al parlamentului rus a fost criticat aspru dupa o afirmatie facuta inaintea inceperii Campionatului Mondial de Fotbal. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Iunie 2018, 18:11
Data actualizarii: Joi 14 Iunie 2018, 20:43

Parlamentarul Partidului Comunist, Tamara Pletnyova, a facut o declaratie surprinzatoare la un post de radio din Moscova. 

Aceasta a sustinut ca nu este nationalista, insa crede ca rusoaicele ar trebui sa evite relatiile sexuale cu barbatii straini veniti in Rusia cu ocazia Cupei Mondiale pentru ca "de suferit vor avea copiii lor". 

Tamara Pletnyova a ajuns sa faca aceasta declaratie dupa ce crainicul i-a adus aminte despre multitudinea de copii de rasa mixta nascuti in Rusia dupa Jocurile Olimpice de Vara din 1980. 

Parlamentarul a spus ca acesti copii au fost "abandonati" de tatii lor straini. 

"Nu este rau daca tatii sunt de aceeasi rasa, insa daca ei sunt de alta rasa, atunci este. Copiii sunt abandonati si apoi stau cu mamele lor. Ar trebui sa dam nastere copiilor nostri", a spus Pletnyova. 

Parlamentarul comunist a fost aspru criticat dupa ce informatia referitoare la declaratiile sale a ajuns in mediul online. 

Campionatul Mondial de Fotbal 2018 se desfasoara in Rusia, in perioada 14 iunie - 15 iulie. La startul competitiei se afla 32 de echipe. 

Modifică setările cookies