Reactia eroului Rusiei dupa ce i-a aparat doua penaltyuri Spaniei! Rusii au innebunit pe internet: "Il punem Ministru al Apararii"
Duminica 01 Iulie 2018, 21:20

Reactia eroului Rusiei dupa ce i-a aparat doua penaltyuri Spaniei! Rusii au innebunit pe internet: "Il punem Ministru al Apararii"

Vezi si - Primul telefon dat de Vladimir Putin dupa ce Rusia a eliminat Spania de la Mondial :)) Internetul s-a umplut de glume dupa inca un soc la turneul final

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

"Noi am sperat sa ajungem la lovituri de departajare", a declarat portarul nationalei Rusiei, Igor Akinfeev, care a aparat suturile de la punctul cu var ale spaniolilor Koke si Aspas, contribuind decisiv la calificarea echipei sale in sferturile de finala ale Cupei Mondiale 2018.

"Facem o Cupa Mondiala fantastica. Nu doar fanii nostri, dar si fanii din alte tari au simtit aceasta atmosfera si au inteles ca rusii stiu cu adevarat cum sa joace fotbal", a spus Akinfeev, citat de AFP.

Rusia, gazda Mondialului, a invins surprinzator Spania cu scorul de 4-3 la loviturile de departajare, dupa ce scorul la finalul celor 120 de minute a fost 1-1.

Rusia a reusit cel mai bun rezultat al sau la Cupa Mondiala dupa destramarea Uniunii Sovietice, urmand sa joace in sferturi cu Croatia sau Danemarca.Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”