Promisiunea lui Cristiano Ronaldo in fata presedintelui Portugaliei: "Vom da totul! Nimic nu e imposibil si vom lupta pana la final!"

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Iunie 2018, 11:51
Data actualizarii: Joi 07 Iunie 2018, 11:54

Cristiano Ronaldo a tinut un discurs in fata presedintelui.

Jucatorii nationalei Portugaliei au fost primiti de catre presedintele Tarii, Marcelo Rebelo De Sousa, inainte de plecarea catre Rusia pentru Campionatul Mondial din Rusia.

"Ce pot sa va garantez este o ambitie uriasa din partea tuturor jucatorilor si a echipei tehnice. Stim ca nu suntem favoriti, trebuie sa fim realisti, insa in fotbal nimic nu este imposibil. Trebuie sa o luam meci cu meci. Primul meci, faza grupelor, totul va fi foarte dificil insa cred ca acesti jucatori trebuie sa se gandeasca la lucruri marete si sunt increzator ca vom da ce avem mai bun.

Ce pot spune este ca vor face la fel ca la Euro 2016, vom lupta pana la final mereu sperand ca in fotbal totul este posibil. Pas cu pas vom vedea ce se va intampla, ce ne va aduce competitia iar pentru noi este un privilegiu sa reprezentam culorile Portugaliei si sa reprezentam tara.

Vom da ce avem mai bun si vom vedea ce vom obtine. Va multumim ca ne-ati primit aici, pentru noi este un privilegiu, va multumim" a fost discursul lui Cristiano Ronaldo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!