Penedo, EROU timp de 45 de minute pentru Panama! Cum a reactionat dupa 0-3 cu Belgia la Cupa Mondiala

Penedo, EROU timp de 45 de minute pentru Panama! Cum a reactionat dupa 0-3 cu Belgia la Cupa Mondiala

Dinamovistul Penedo e singurul reprezentant al Ligii I la Cupa Mondiala 2018. 

Portarul selectionatei statului Panama si al clubului Dinamo Bucuresti, Jaime Penedo, si capitanul panamezilor Roman Torres si-au exprimat tristetea pentru infrangerea suferita in fata Belgiei, cu 0-3, luni la Soci, in primul meci de la debutul istoric la o Cupa Mondiala de fotbal.

Totusi, ei au laudat intregul efectiv antrenat de Hernan Dario Gomez pentru daruirea de care a dat dovada in meciul cu Belgia.

"Belgia si-a mentinut formatul de joc, si-a respectat blazonul, iar noi trebuie sa invatam din asta", a declarat Penedo la incheierea partidei.

Portarul lui Dinamo a mai precizat ca generatia de fotbalisti de elita din Panama va avea de invatat din experienta din Rusia, dar a adaugat ca ei au venit sa concureze.

"Am venit aici cu responsabilitatea pe care oamenii din Panama au simtit-o si cu mandria pe care o simt sa-si vada echipa", a mai spus Penedo.

La randul sau, Torres a precizat ca rezultatul l-a intristat foarte tare, dupa ce prima repriza s-a incheiat la egalitate.

"Totusi suntem multumiti pentru ansamblul echipei. Acum trebuie sa indreptam lucrurile", a adaugat Roman Torres.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Președintele Iohannis reacționează la apelul public privind plagiatul: ”Am toleranță zero”
BRAT
Modifică setările cookies