OUT dupa dezastrul de la Mondial! Sampaoli nu mai e antrenorul Argentinei, dar a primit imediat 3 oferte! O nationala care a prins optimile Mondialului il vrea

Cupa Mondiala Argentina Jorge Sampaoli Mexic Cupa Mondiala 2018 OUT dupa dezastrul de la Mondial! Sampaoli nu mai e antrenorul Argentinei, dar a primit imediat 3 oferte! O nationala care a prins optimile Mondialului il vrea
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Iulie 2018, 21:07
Data actualizarii: Luni 09 Iulie 2018, 21:12

Jorge Sampaoli a fost dat afara de la echipa nationala.

Presa din Argentina anunta ca in urma intalnirii ce a avut loc la sediu Federatiei intre presedintele acesteia, Claudio Tapia, si Jorge Sampaoli, selectionerul Argentinei a fost instiintat ca ii va fi terminat contractul dupa rezultatele sub asteptari de la Cupa Mondiala.

Inainte ca anuntul sa fie facut oficial mai raman de pus la punct anumite detalii financiare. Sampaoli poate sa ajunga rapid pe banca unei alte tari. El a primit oferte de a antrena Statele Unite, Mexicul si Costa Rica.

Oferta din partea Mexicului vine ca urmare a unor mutari importante la echipele nationale - Jose Pekerman urmeaza sa plece de la nationala Columbiei pentru a fi director general in cadrul Federatiei din Argentina, Pekerman urmand sa fie inlocuit de catre Osorio, cel care a dus-o pe Mexic in optimile Mondialului.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!