Israel a facut PLANGERE la FIFA dupa ce amicalul cu Argentina a fost ANULAT! Ce s-a intamplat

Israel a facut PLANGERE la FIFA dupa ce amicalul cu Argentina a fost ANULAT! Ce s-a intamplat

Israelul a facut plangere la FIFA.

Informatia publicata de presa din Argentina nu s-a confirmat - Federatia din Israel a dezvaluit ca a facut plangere la FIFA doar impotriva Federatiei din Palestina

 

 

 


Informatia a aparut in presa argentiniana, iar ultimele informatii arata ca israelienii vor invoca "discriminarea religioasa" drept motiv pentru solicitarea excluderii selectionatei Argentinei de la competitia mondiala care incepe peste cateva zile in Rusia. 

Partida amicala dintre Argentina si Israel care trebuia sa aiba loc la Ierusalim, ultima a nationalei lui Jorge Sampaoli inainte de Campionatul Mondial, a fost anulata. Conflictele politice din regiune au facut sa se ia decizia ca meciul sa nu se mai dispute.

Presedintele Federatiei de Fotbal din Palestina, Jibril Rajoub, declarase in urma cu cateva zile ca Messi nu ar trebui sa intre pe teren la aceasta partida iar fanii din Palestina ar trebui sa arda fotografiile si tricourile cu Messi daca acest lucru se va intampla.

"Messi este un simbol al pacii si iubirii si ii cerem sa nu participe la legalizarea crimelor de ocupatie" a fost comunicatul emis de Rajoub.VIDEO PROTVPLUS.RO

Masacrul de la Săpoca: bilanțul a ajuns la 5 morți. Cum s-a comportat agresorul înainte de atac
BRAT