Federatia din Argentina a lasat un ghid de agatat rusoaice pentru suporterii care merg la Mondial :) Ce le recomanda fanilor

Autor: Sport.ro
Miercuri 16 Mai 2018, 13:18

	Federatia din Argentina a lasat un ghid de agatat rusoaice pentru suporterii care merg la Mondial :) Ce le recomanda fanilor

Campionatul Mondial incepe in mai putin de o luna.

Federatia argentiniana a lansat un manual de "Limba si cultura rusa", destinat suporterilor care vor face deplasarea la Mondial.

Exista si un capitol, luat foarte in serios de argentinieni, despre metodele prin care sa agati mai usor rusoaice.

Iata cateva recomandari pentru suporteri:

- Fetele din Rusia, la fel ca toate fetele, dau multa atentie curateniei si modului in care esti imbracat. Prima impresie este foarte importanta pentru ele, imaginea conteaza mult.

- Nu vor sa fie vazute ca obiecte. Pentru ca sunt frumoase, multi barbati incearca sa le duca repede in pat. De multe ori si ele vor asta, dar trebuie sa se simta dorite.

- Ii urasc pe plictisitori. Tine minte, esti strain si poti sa vorbesti despre orasul tau, despre cum traiesti si cum arata locul din care vii.

- Nu fiti negativisti, nu le plac oamenii negativisti.

- Nu pune intrebari banale, fii original, in mod normal le place sa te cunoasca, da-le tot felul de informatii despre tine.

- Prefera oamenii care au initiativa. Trebuie sa ai incredere in tine, incearca sa vorbesti mai mult cu ele.

- Nu incerca sa ai monopol pe conversatie.

- Nu incerca sa le vrajesti intr-un mod gresit. Sa nu crezi ca le impresionezi daca le vorbesti despre banii tai si daca le spui ca le stii tu pe toate.

Argentina face parte din grupa D la Mondial, alaturi de Islanda, Croatia si Nigeria. Primul meci e cu Islanda, pe 16 iunie.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies