Imaginatia traficantilor nu cunoaste limite! Incredibil: 5 kilograme de cocaina, ascunse in tricourile echipei nationale a Columbiei

Imaginatia traficantilor nu cunoaste limite! Incredibil: 5 kilograme de cocaina, ascunse in tricourile echipei nationale a Columbiei

Cativa fani columbieni au reusit sa introduca alcool in stadion, la meciul cu Japonia, dupa ce si-au luat un binoclu fals. Totusi, niste conationali le-au intrecut ingeniozitatea.

Autoritatile de la Bogota, capitala Columbiei, au descoperit 5 kilograme de cocaina ascunse in tricourile nationalei tarii! S-a intamplat pe aeroport, in momentul in care mai multe persoane se imbarcau intr-un avion cu destinatia Olanda.

Potrivit presei sudamericane, cocaina a fost impregnata in 14 tricouri, iar obiectele vestimentare apoi impachetate si ambalate, pentru a da impresia ca sunt proaspat cumparate.

"E trist ca un tricou care aduce atat de multa bucurie in tara in timpul Cupei Mondiale este contaminat cu cocaina", au spus reprezentantii autoritatilor columbiene.

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Platoul Bucegi, parc protejat de lege, riscă să se transforme într-un mare şantier, cu acordul autorităților
BRAT