Cupa Mondiala 2018

GLUMA ZILEI la Mondial! Motivul pentru care Cristiano Ronaldo a ratat INTENTIONAT penalty cu Iran! A stabilit un nou record :)

Cristiano Ronaldo a ratat penalty-ul care putea aduce victoria Portugaliei cu Iran. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Iunie 2018, 17:27
Data actualizarii: Marti 26 Iunie 2018, 17:28

In plina lupta pentru titlul de golgheter de la Mondial, Cristiano Ronaldo a ratat penalty contra celor din Iran. Ronaldo a ratat astfel sansa de a-l egala pe Harry Kane in clasamentul golgheterilor, iar Portugalia a ratat sansa de a castigat grupa si va juca astfel cu Uruguay in optimi.

Mai mult, Ronaldo a ratat o noua sansa de a demonstra ca e superior in fata lui Messi, care a ratat si el penalty la Mondial cu Islanda. 

  • GLUMA ZILEI la Mondial! Motivul pentru care Cristiano Ronaldo a ratat INTENTIONAT penalty cu Iran! A stabilit un nou record :)

Pe internet au fost mii de reactii dupa meciul facut de Ronaldo, mai ales ca atacantul putea fi eliminat pentru un cot aplicat in figura unui adversar.

"Cristiano Ronaldo a ratat intentionat penalty-ul pentru a deveni primul jucator portughez din istorie care rateaza un penalty la Cupa Mondiala. Omul asta pur si simplu iubeste recordurile!",
e ironia care s-a viralizat rapid pe internet. 


Chiar si asa, Ronaldo a parasit arena cu zambetul pe buze. Misiunea Portugaliei a fost indeplinita: vor juca in optimi la Mondial. 

Modifică setările cookies