GLUMA ZILEI la Mondial! Motivul pentru care Cristiano Ronaldo a ratat INTENTIONAT penalty cu Iran! A stabilit un nou record :)

GLUMA ZILEI la Mondial! Motivul pentru care Cristiano Ronaldo a ratat INTENTIONAT penalty cu Iran! A stabilit un nou record :)

Cristiano Ronaldo a ratat penalty-ul care putea aduce victoria Portugaliei cu Iran. 

In plina lupta pentru titlul de golgheter de la Mondial, Cristiano Ronaldo a ratat penalty contra celor din Iran. Ronaldo a ratat astfel sansa de a-l egala pe Harry Kane in clasamentul golgheterilor, iar Portugalia a ratat sansa de a castigat grupa si va juca astfel cu Uruguay in optimi.

Mai mult, Ronaldo a ratat o noua sansa de a demonstra ca e superior in fata lui Messi, care a ratat si el penalty la Mondial cu Islanda. 

Pe internet au fost mii de reactii dupa meciul facut de Ronaldo, mai ales ca atacantul putea fi eliminat pentru un cot aplicat in figura unui adversar.

"Cristiano Ronaldo a ratat intentionat penalty-ul pentru a deveni primul jucator portughez din istorie care rateaza un penalty la Cupa Mondiala. Omul asta pur si simplu iubeste recordurile!",
e ironia care s-a viralizat rapid pe internet. 


Chiar si asa, Ronaldo a parasit arena cu zambetul pe buze. Misiunea Portugaliei a fost indeplinita: vor juca in optimi la Mondial. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies