romania argentina Cupa Mondiala romania argentina 1994 Cupa Mondiala 2018

Ce onoare! Englezii au stabilit care e cel mai frumos meci din istoria Cupei Mondiale: "Romania - Argentina, fara indoiala!" De ce a fost ales

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Iunie 2018, 15:26
Data actualizarii: Marti 26 Iunie 2018, 15:31

Nationala Romaniei nu s-a mai calificat la un Campionat Mondial de 20 de ani, dar fanii fotbalului si suporterii nu au uitat de "Generatia de Aur". Englezii de la The Guardian au realizat un top al celor mai spectaculoase meciuri din istoria Campionatului Mondial, iar duelul dintre Romania si Argentina din 1994 a fost desemnat castigator.

"Cel mai bun de la Cupa Mondiala? Romania 3-2 Argentina, in America 1994", scriu englezii.

"Daca veti intreba o mie de fani care este cel mai frumos meci din istoria Cupei Mondiale, veti primi 1000 de raspunsuri diferite. Dar niciunul nu ar fi cel corect. Exista un singur raspuns rational. Fara discutie, meciul dintre Romania si Argentina de la Cupa Mondiala din Statele Unite ale Americii din 1994", au scris jurnalistii de la The Guardian.

"Cinci goluri, jucatori de clasa mondiala aflati in cel mai bun moment al carierei si o partida care ne-a tinut cu sufletul la gura pana la final, un thriller. De ce acest meci este peste celelalte? Vorbim despre intensitatea la care s-a jucat, tinand cont de caldura sufocanta, dar si despre calitatea tehnica a jucatorilor", au mai notat englezii.

Modifică setările cookies