Eliminarea de la Mondial aduce revolutia la nationala Spaniei! AS, despre transformarea Furiei Roja, cu Ceballos, Mayoral si Abel Ruiz
Marti 03 Iulie 2018, 19:10

Eliminarea de la Mondial aduce revolutia la nationala Spaniei! AS, despre transformarea Furiei Roja, cu Ceballos, Mayoral si Abel Ruiz

Spania a fost protagonista unuia dintre socurile Mondialului, fiind eliminata din optimi de Rusia lui Akinfeev si Dzyuba.

Spania a fost eliminata meritat de la Mondial, dupa ce a aratat ca o echipa consumata, fara idei. Talentati, dar consumati, asa au fost caracterizati spaniolii dupa ce au fost eliminati la finalul unui meci in care au pasat de peste 1.000 de ori fara sa penetreze apararea rusa.

Eliminarea de la Mondial poate activa o puternica schimbare la nivelul lotului nationalei Spaniei, scrie cotidianul AS, care noteaza ca viitorul selectioner va trebui sa schimbe scheletul echipei.

AS scrie ca Albert Celades, selectionerul de la U21, fost jucator al Barcelonei si international spaniol, ar putea fi omul potrivit pentru a gestiona schimbarea de generatii din nationala Furiei Roja.

Jurnalistii spanioli au identificat si cativa jucatori care ar putea constitui viitorul schelet al Spaniei. Acestia sunt portarul Kepa, madrilenii Ceballos, Asensio si Mayoral, dar si Odriozola sau Rodri.

Alti fotbalisti in care spaniolii isi pun mari sperante pentru inlocuirea actualei generatii sunt INaki Pena, Brahim Diaz, Morlanes, Abel Ruiz, Sergio Gomez, Gerran Torres, Gelabert, Riqui Puig si Morei.VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în Munții Rodnei. Copacii se taie ilegal, lemnul furat este tocat chiar în inima pădurii