Marti 03 Iulie 2018, 19:02

"E o greseala imensa!" Reactia lui Luciano Moggi, omul din cauza caruia Juventus a fost retrogradata, la transferul lui Ronaldo

Presa spaniola a anuntat in aceasta seara ca mutarea lui Ronaldo la Juventus este rezolvata (DETALII AICI).

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Luciano Moggi, fost conducator al lui Juventus, omul din cauza caruia formatia torineza a fost implicata intr-un scandal monstru in urma caruia a si fost retrogradata, este de parere ca "mutarea lui Ronaldo este o greseala".

Moggi a vorbit pentru presa italiana despre ceea ce spaniolii spun ca este "iminenta trecere a lui Ronaldo in Serie A".

"Ma face sa rad acest lucru. Problema lui Juventus nu e Ronaldo. Problema este sa se organizeze in aparare si in linia de mijloc. Pentur mine, ar fi o greseala sa il transfere pe Cristiano, mai ales cu un salariu de 30 de milioane de euro. Puteti uita despre asta", a spus Moggi, potrivit Calciomercato.

Moggi si-a mai adus aminte de Juventus a fost la un pas sa-l ia pe Cristiano Ronaldo, pe cand portughezul juca la Sporting Lisabona. Atunci, mutarea a picat dupa ce Marcelo Salas a refuzat sa fie implicat in afacere.Efectele creșterii salariului minim brut cu 150 de lei, de la 1 ianuarie. Avertismentul analiștilor