Cupa Mondiala 2018

DRAMA lui Messi din Iran! Si-a anuntat RETREGEREA la 23 de ani in urma abuzurilor de la Cupa Mondiala: "Mama mea s-a imbolnavit!"

Asta e partea urata a expunerii la Cupa Mondiala! Un jucator iranian se retrage la doar 23 de ani! 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iunie 2018, 16:14
Data actualizarii: Joi 28 Iunie 2018, 16:14

Atacantul Sardar Azmoun a anuntat joi ca se retrage de la nationala de fotbal a Iranului, din cauza insultelor care au afectat sanatatea mamei sale, dupa eliminarea din faza grupelor la Cupa Mondiala din Rusia, transmite Reuters.

Cu o victorie si o remiza, Iranul s-a clasat pe locul 3 in Grupa B, in urma Spaniei si Portugaliei, iar Azmoun, golgheterul nationalei sale in faza preliminariilor, nu a reusit sa prinda cea mai buna forma si in Rusia, devenind tinta criticilor.

"Sa joc pentru nationala mea a fost cea mai mare onoare pentru mine si voi fi mandru de asta pana la sfarsitul zilelor mele, a declarat Azmoun pe o retea de socializare. Din nefericire, am ajuns la decizia de a spune adio nationalei mele. Este una dintre cele mai dureroase si semnificative decizii ale unui tanar de 23 ani, care a trecut prin multe dificultati pentru a ajunge aici", a declarat atacantul iranian.

Azmoun sustine ca a fost subiectul unor presiuni din cauza evolutiei sale: "Sunt cateva lucruri in viata despre care voi vorbi prima oara. Mama mea a trecut peste o boala grea si am fost fericit, dar din nefericire din cauza nechibzuintei unor oameni, a insultelor la adresa mea si a coechipierilor mei pe care nu le meritam, boala ei a devenit severa. Asta m-a pus in dificila pozitie de a alege si ca rezultat am ales-o pe mama mea".

Jucatorul de la Rubin Kazan era vazut ca succesorul marelui Ali Daei, cu 149 selectii si 109 goluri la nationala Iranului, intre 1993 si 2006. Retragerea lui Amzoun, cu 36 selectii si 23 goluri, este o mare lovitura pentru fotbalul iranian.

Modifică setările cookies