Simona Halep, Wimbledon 2018: Un nou cadou pentru Simona Halep! Ce gest a facut un primar pentru liderul mondial
Joi 28 Iunie 2018, 13:50

Simona Halep, Wimbledon 2018: Un nou cadou pentru Simona Halep! Ce gest a facut un primar pentru liderul mondial

Simona Halep va avea propria carte postala. 

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Pentru a marca implinirea a 110 ani de la prima atestare documentara a localitatii Busteni, autoritatile au decis sa emita si sa puna in circulatie pe 1 iulie 2018 o serie limitata de 400 de carti postale care vor avea chipul Simonei Halep si trofeul de la Roland Garros.

Simona Halep a castigat Cupa Suzanne Lenglen la 40 de ani de la primul succes romanesc in competitia de simplu feminin de la French Open - al Virginiei Ruzici.

Desemnata cetatean de onoare al orasului Busteni inca din 2013, Simona Halep a primit din partea Primariei un teren de 500 de metri patrati pentru a-si construi o casa de vacanta in indragita statiune montana.

In plus, este a doua oara cand autoritatile din Busteni vor lansa o carte postala dedicata Simonei Halep. In decembrie 2017, dupa ce a devenit in premiera lider mondial, constanteanca a primit o prima astfel de ilustrata, fiind portretizata alaturi de un glob pamantesc pe care era marcata distinct China - tara in care Simona si-a castigat, la Beijing, primul loc in lume.

Simona Halep e la Wimbledon, acolo unde e favorita principala a turneului. Ea se dueleaza cu Kvitova, Wozniacki, Sharapova si Serena Williams pentru al treilea Grand Slam al anului. De la profesoare, la îngrijitoare de bătrâni: "În spatele zâmbetului e o mare de lacrimi"