Tenis

Simona Halep, Wimbledon 2018: Un nou cadou pentru Simona Halep! Ce gest a facut un primar pentru liderul mondial

Simona Halep va avea propria carte postala. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iunie 2018, 13:50
Data actualizarii: Joi 28 Iunie 2018, 13:53

Pentru a marca implinirea a 110 ani de la prima atestare documentara a localitatii Busteni, autoritatile au decis sa emita si sa puna in circulatie pe 1 iulie 2018 o serie limitata de 400 de carti postale care vor avea chipul Simonei Halep si trofeul de la Roland Garros.

Simona Halep a castigat Cupa Suzanne Lenglen la 40 de ani de la primul succes romanesc in competitia de simplu feminin de la French Open - al Virginiei Ruzici.

  • Carte postala Simona Halep 2018

Desemnata cetatean de onoare al orasului Busteni inca din 2013, Simona Halep a primit din partea Primariei un teren de 500 de metri patrati pentru a-si construi o casa de vacanta in indragita statiune montana.

In plus, este a doua oara cand autoritatile din Busteni vor lansa o carte postala dedicata Simonei Halep. In decembrie 2017, dupa ce a devenit in premiera lider mondial, constanteanca a primit o prima astfel de ilustrata, fiind portretizata alaturi de un glob pamantesc pe care era marcata distinct China - tara in care Simona si-a castigat, la Beijing, primul loc in lume.

Simona Halep e la Wimbledon, acolo unde e favorita principala a turneului. Ea se dueleaza cu Kvitova, Wozniacki, Sharapova si Serena Williams pentru al treilea Grand Slam al anului. 

Modifică setările cookies