Diego Maradona, cuvinte dure dupa demiterea lui Lopetegui: "Aici nu e vorba numai de echipa, s-a jucat cu iluziile unor oameni"

Diego Maradona, cuvinte dure dupa demiterea lui Lopetegui: "Aici nu e vorba numai de echipa, s-a jucat cu iluziile unor oameni"

Julen Lopetegui a fost demis din functia de selectioner al echipei nationale a Spaniei, chiar inainte de debutul Cupei Mondiale.

Presedintele Federatiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, l-a demis pe Lopetegui dupa ce acesta din urma a batut palma cu cei de la Real Madrid chiar inainte de inceputul Campionatului Mondial din Rusia. 

Diego Maradona, campion mondial cu Argentina in 1986 a reactionat dupa aceasta decizie si a dat dreptate conducerii Federatiei spaniole.

"Nu se face asa ceva. Lopetegui reprezenta o tara intreaga in momentul in care a semnat un contract cu o echipa din Spania. Aici nu e vorba numai de echipa. S-a jucat cu iluziile unor oameni. Vorbim de Spania, una dintre cele mai importante echipe de la Cupa Mondiala", a spus Maradona. 

Fernando Hierro va conduce nationala Spaniei la turneul final din Rusia. 

Spania evolueaza in grupa B, alaturi de Portugalia, Maroc si Iran. Primul meci al spaniolilor este cel impotriva Portugaliei, programat vineri. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vlad Voiculescu, atac la Florin Cîțu: Își bate joc de munca unei echipe. Decesele Covid, mai puține decât în realitate
BRAT
Modifică setările cookies