ANUNT BOMBA despre nationala Argentinei! Nimeni nu se astepta sa fie chiar el! Cine i-ar putea lua locul selectionerului Sampaoli

Jorge Sampaoli Argentina inlocuitor Pep Guardiola selectioner Cupa Mondiala 2018 ANUNT BOMBA despre nationala Argentinei! Nimeni nu se astepta sa fie chiar el! Cine i-ar putea lua locul selectionerului Sampaoli
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Iulie 2018, 09:35
Data actualizarii: Joi 05 Iulie 2018, 09:41

Argentina a fost eliminata de la Campionatul Mondial de fotbal in optimi. 

Dupa dezastrul de la turneul final, argentinienii cauta un inlocuitor pentru Jorge Sampaoli, cu toate ca selectionerul nu si-a anuntat demisia. 

Sampaoli a spus dupa infrangerea suferita in fata Frantei ca nu-si va anunta viitorul atunci, dar nici nu a mai dat vreun raspuns dupa aceea. 

Cu toate ca decizia in cazul actualului antrenor al nationalei Argentinei nu este clara, au aparut variante referitoare la posibilii inlocuitori ai acestuia. 

Pep Guardiola este in topul listei, potrivit informatiilor spaniolilor de la AS, care scriu ca Asociatia Argentiniana de Fotbal este gata sa faca tot posibilul pentru a incheia intelegerea acu actualul antrenor al celor de la Manchester City. Argentinienii ar fi gata sa-i dea lui Guardiola 12 milioane de dolari pe an pana in 2022. 

Totodata, AS scrie ca Pep Guardiola l-ar fi informat deja pe Sergio Aguero ca ar fi "incantat" sa antreneze Argentina, iar legaturile antrenorului cu Lionel Messi ar cantari si ele foarte mult in privinta incheierii unei intelegeri. 

Cu toate acestea, Guardiola a semnat deja o noua intelegere cu Manchester City, valabila pana in 2021. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!