CSKA 1948 Sofia CSKA 1948 Sofia - FCSB FCSB Conference League

„Putem să îi batem la ei acasă!” / „Nu au fost cu nimic mai buni!” Bulgarii au încredere că o pot elimina pe FCSB 

FCSB s-a impus cu 1-0 în deplasarea cu CSKA 1948 Sofia din prima manșă a turului al doilea al preliminariilor UEFA Conference League. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 27 Iulie 2023, 09:17
Data actualizarii: Joi 27 Iulie 2023, 09:19

Vicecampioana României a câștigat datorită golului marcat de Florinel Coman în prima repriză, însă nu a impresionat prin jocul său. FCSB a suferit în a doua parte a meciului de la Sofia, iar bulgarii sunt încrezători, după ce au văzut prestația roș-albaștrilor, că pot întoarce rezultatul. 

Stoycho Mladenov: „Îi putem bate și noi la ei acasă!” 

Stoycho Mladenov (66 ani) se află în conducerea lui CSKA 1948 Sofia din august 2022. Fostul fotbalist a vorbit la finalul meciului și s-a arătat încrezător în capacitatea echipei sale de a întoarce rezultatul și de a o elimina pe FCSB. 

„Poate ar fi trebuit să riscăm mai mult. Erorile evoluției. Desigur că avem șanse, de ce nu am avea? Așa cum ne-au bătut noi aici îi putem bate și noi la ei acasă. Ăsta este fotbalul. 

E treaba antrenorului să decidă ce este nevoie pentru a întoarce rezultatul, nu mă pot implica acolo. Antrenorul va analiza punctele pozitive și cele negative din meciul de azi și va ajusta unde e necesar”, a declarat Stoicho Mladenov conform dsport.bg

Georgi Rusev: „Nu au fost cu nimic mai buni!” 

Fotbalistul Georgi Rusev (25 ani) a vorbit la finalul partidei despre duelul cu FCSB, punctând că victoria vicecampioanei României a fost decisă de erorile gazdelor. Winger-ul bulgar a precizat și că nu a existat vreo diferență de valoare între CSKA 1948 Sofia și FCSB. 

„Îndrăznesc să spun că am făcut un meci bun, de care putem fi mândri, însă din păcate rezultatul este negativ. Putem să sperăm ca în retur să înscriem din ocaziile avute. Nu e pierdut nimic, nu au un avantaj atât de mare pentru că golurile în deplasare nu contează și cu o victorie a noastră la ei pe teren se poate ajunge la prelungiri sau chiar să îi eliminăm. 

Ținând cont că am ajuns atât de departe trebuie să credem în revenire. Ați văzut că nu au fost cu nimic mai buni decât noi, chiar am fost echipa mai bună, care a căutat victoria. Au trecut în avantaj din cauza lipsei de comunicare”, a declarat și Georgi Rusev pentru aceeași sursă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!