VIDEO EXCLUSIV Tavi Popescu dă lovitura dacă FCSB se califică în grupele Conference League! Ce primă uriașă i-a pregătit Gigi Becali

FCSB primește vizita norvegienilor de la Viking în manșa tur din playoff-ul Conference League. Meciul va fi LIVE pe PRO TV și VOYO. Cele mai tari faze vor fi pe SPORT.RO.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 August 2022, 23:47
Data actualizarii: Joi 18 August 2022, 00:01

Gigi Becali a dezvăluit, în direct la PRO ARENA, că jucătorii de la FCSB au stipulate în cotract prime pentru calificarea în grupele Conference League.

Unii jucători vor primi, însă, bani în plus față de cei pe care îi au trecuți în contract. De exemplu, Tavi Popescu va fi „achitat” de datoria de 30.000 de euro pe care o are la Gigi Becali și va primi și o mărire salarială dacă echipa va ajunge în grupele Conference League.

Tavi, primă specială de la Becali dacă FCSB ajunge în grupele Conference League

„Au în contract prime, dar nu doar că au în contract, dar sunt câțiva jucători, de exemplu Tavi Popescu, care se va alege cu mai mult.

I-am dat 30.000 (n.r. - de euro) ca să-și ia mașină, împrumut, dar nu o să-i mai cer înapoi. Pe ăia îi las cadou. În plus o să-i dublez și salariul”, a spus Becali, la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

MM Stoica, impresionat de Tavi Popescu

La finalul sezonului trecut, pentru a-i „recompensa” prestațiile, Gigi Becali i-a luat o mașină lui Octavian Popescu, un Mercedes CLA 220 din 2020. Deși are un statut special și conduce un bolid al cărui preț de pornire este de 34.000 de euro, fotbalistul rămâne modest, după cum a dezvăluit chiar managerul general al echipei, Mihai Stoica.

„Eu sunt anturajul lui. Miercuri, la Champions League, scriam cu el in timpul meciului, comentam, că ţine cu Real Madrid. Eu nu ţin cu Real Madrid, dar sunt împotriva lui PSG. Miercuri îmi scrie <<Vă uitați la meci?>>. L-am întrebat <<Ce faci, mă? Mă verifici?>>.

Se uita la meci. I-am zis <<Dar joi să te uiţi la Unirea Constanţa – Petrolul>>. Altul, dacă ar avea mașină nouă, s-ar plimba cu maşina. Nu am nicio emoţie la copilul ăsta! Nicio emoţie”, a spus Mihai Stoica - mai multe detalii AICI

Modifică setările cookies