VIDEO Antrenorul lui Viking a numit fotbalistul de la FCSB de care se teme cel mai mult: „De la el poate veni pericolul!”

FCSB și Viking se întâlnesc, joi, de la ora 21:30, pe Arena Națională, în manșa tur a playoff-ului Conference League. Meciul va fi LIVE pe PRO TV și VOYO.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 August 2022, 22:47
Data actualizarii: Miercuri 17 August 2022, 22:59

Jensen a susținut la conferința de presă dinaintea meciului cu FCSB că o consideră pe FCSB continuatoarea Stelei și că pericolul în meciul de joi poate veni de al Tavi Popescu, jucătorul pe care Gigi Becali visează să încaseze zeci de milioane de euro.

„Consider că Steaua e o echipă cu tradiţie şi valoare şi sunt favoriţi. Dar dacă vom avea un meci bun mâine seară şi în retur, desigur că ne gândim că avem şi noi o şansă. 

Octavian Popescu consider că este un real pericol, mai ales că vor fi şi mulţi fani care vor susţine echipa, şi asta va conta foarte mult în meci. Noi ne bazăm mai mult pe o echipă închegată, pe un joc colectiv. Generaţiile trecute erau într-adevăr jucători de talie mare, dar acum la noi e un mix de jucători”, a declarat Jensen.

Mai sunt doar 3000 de bilete pentru meciul cu Viking

„Ultimele 3.000 de bilete, joi la case!

FCSB anunță că ultimele 3.000 de bilete disponibile pentru partida cu Viking Fotball vor fi disponibile la casa de bilete de pe Bulevardul Basarabia joi, începând cu ora 11:00. În consecință, vânzarea online de pe www.bilete-fcsb.ro va fi oprită și ne vom concentra EXCLUSIV pe vânzarea tichetelor la case.

Vă mulțumim pentru mobilizarea extraordinară și suntem siguri că veți crea o atmosferă de vis și mâine seară”, a anunțat clubul pe pagina oficială de Facebook.

Modifică setările cookies