VIDEO EXCLUSIV Silkeborg - FCSB 5-0 | „Îmi e rușine! Nu credeam că putem trăi așa ceva!” Ștefan Târnovanu, la pământ după dezastrul din Danemarca 

Silkeborg s-a impus pe teren propriu cu FCSB în runda a treia a grupelor UEFA Europa Conference League. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 21:55
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 22:02

FCSB a fost umilită de danezi și ocupă ultimul loc în grupă, având doar un punct obținut, din remiza de pe teren propriu cu Anderlecht. Echipa din „rezerve” a lui Nicolae Dică a încasat cele mai multe goluri în faza grupelor de până acum. 

Ștefan Târnovanu, dezamăgit după umilința cu Silkeborg 

Ștefan Târnovanu a vorbit la finalul partidei, vizibil dezamăgit de umilința suferită și de cele cinci goluri încasate. Tânărul portar și-a găsit cu greu cuvintele după dezastrul din Danemarca. 

„Nu prea ar mai fi nimic de spus, îmi pare rău pentru cum s-a desfășurat meciul, mie unul îmi e rușine, nu credeam că echipa noastră poate trăi așa ceva vreodată, dar am început meciul foarte rău, am luat două în primele șapte minute. În prima repriză, din trei șuturi au avut trei goluri, așa s-a decis soarta meciului. 

Când iei 5 goluri din 6-7 șuturi rămâne un moment trist, dezamăgitor, mergem înainte, sperăm ca în campionat să facem o treabă mai bună și să câștigăm. Mă motivez pentru meciul din campionat ca și până acum, fiecare meci îl tratez cu seriozitate, mă antrenez și dau tot ce am mai bun. 

(n.r. ce simte un portar când ia 5 goluri?) O să vedem dacă mai pot dormi, sunt dezamăgit, frustrat, supărat. Nu mai e nimic de zis. 

Trebuie să câștigăm și în campionat, să legăm mai multe victorii la rând și să ne ridicăm din acel loc. 

Am ajuns pe ultimul loc, avem un singur punct, mai avem 3 meciuri, le vom juca și pe acelea cum vom putea noi mai bine, sper că nu va fi același rezultat ca în seara asta. Îmi pare rău și pentru suporteri, care au venit până aici și cei de acasă, e dezamăgitor”, a declarat Ștefan Târnovanu la finalul partidei. 

VIDEO - Rezumatul meciului Silkeborg - FCSB 

După această partidă, FCSB a rămas pe ultimul loc în grupe, cu un singur punct, cel mai slab atac (un gol marcat), dar și cea mai slabă apărare (opt goluri primite).

Clasamentul Grupei B: 

1. West Ham - 9 puncte

2. Anderlecht - 4 puncte

3. Silkeborg - 3 puncte

4. FCSB - 1 punct

Echipele de start:

Silkeborg: Larsen - Sonne, Salquist, Felix, Engel - Thordarson, Brink, Klynge - Jorgensen, Helenius, Kusk 
Rezerve: Hedvall, Andersen, Ostrom, Tengstedt, Kaalund, Dahl, Gojani, Adamsen, Oggesen, Klitten, Calisir, Busch

FCSB: Târnovanu - Boboc, Dawa, Haruț, Pantea - Dulca, Oaidă - Miculescu, Dumiter, Octavian Popescu - Rusu
Rezerve: Vlad - Crețu, Stoica, Bouhenna, Musi, Șerban, Radaslavescu

Modifică setările cookies