VIDEO Reacția presei din Italia, după ce Lazio a rămas în 10 contra lui CFR Cluj încă din minutul 15

Lazio CFR Cluj patric Conference League
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Februarie 2023, 22:42
Data actualizarii: Joi 16 Februarie 2023, 22:42

Lazio a rămas în inferioritate numerică împotriva lui CFR Cluj încă din minutul 15, după ce Patric a văzut direct cartonașul roșu.

Ermal Krasniqi a trecut spectaculos de trei adversari, a ajuns până în apropierea careului celor de la Lazio, însă a fost pus la pământ de Patric. Arbitrul englez Craig Pawson i-a arătat direct cartonașul roșu stoperului spaniol.

Reacția presei din Italia, după ce Lazio a rămas în 10 contra lui CFR Cluj după un sfert de oră

În ciuda protestelor vehemente ale jucătorilor lui Lazio, Pawson și-a menținut decizia, inclusiv după consultarea cu arbitrii din camera VAR. 

"Eliminat! Patric îl faultează pe Krasniqi la marginea careului: arbitrul consideră că a fost ultimul apărător. Pawson confirmă decizia după verificare VAR, Lazio rămâne în 10", a fost recția jurnaliștilor de la Gazzetta dello Sport.

"Surpriză pe Olimpico. Lazio a rămas în 10 după doar un sfert de oră, în urma unui fault al lui Patric asupra lui Krasniqi, la marginea careului. A fost considerat ultimul apărător de Craig Pawson. Roșu diret pentru fundaș, confirmat surprinzător și de VAR", au scris și cei de la TMW.

"Patric îl doboară pe Krasniqi. Proteste din partea întregii echipe a lui Lazio, dar asta este decizia arbitrului. Mario Gila îi ia locul lui Patric în defensivă", au scris și cei de la La Lazio Siamo Noi.

VIDEO Eliminarea lui Patric din meciul Lazio - CFR Cluj

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!