Olimpija Ljubljana - Sepsi 2-4 (d.l.d) / 2-0 la finele celor 120 de minute. Sânge rece: 4 din 4 la lovituri de departajare și calificare în turul III preliminar din Conference 

Sepsi s-a calificat în turul III preliminar din Conference League, după ce a trecut la penalty-uri de Olimpija Ljubljana. Deținătoarea Cupei României s-a impus cu 3-1 pe teren propriu în prima manșă din turul II preliminar al Conference League și a încheiat 4-4 (0-2 la finele timpului regulamentar).

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iulie 2022, 22:45
Data actualizarii: Vineri 29 Iulie 2022, 02:03
28-07-2022 22:53

Sepsi, calificare miraculoasă!

În turul trei preliminar, Sepsi va evolua contra celor de la Djugardens (Suedia).
28-07-2022 22:38

Lovituri de departajare. Olimpija - Sepsi 2-4

2-4 Ion Gheorghe marchează și aduce calificarea lui Sepsi! 

2-3 Brdaj ratează. 

2-3 Damașcan nu iartă de la 11 metri.

2-2 Zilijkic înscrie pentru Olimpija.

1-2 Tudorie marchează cu sânge rece.

1-1 Crnomarkovic înscrie pentru gazde.

0-1 Bogdan Mitrea înscrie cu siguranță.

0-0 Nukic ratează prima lovitură de departajare. Vârful gadelor a tras pe lângă poarta lui Niczuly!

28-07-2022 21:03

Olimpija Ljubljana - Sepsi 2-0 (Kvesic '61, Krefl '69)

S-a încheiat a doua repriză de prelunigiri! Urmrează lovituri de departajare! 

Min. 120 OCAZIE SEPSI! Ion Gheorghe centrează din lovitură liberă, Ninaj se înalță peste toată defensiva slovenilor, însă portarul gazdelor intervine salvator.


Min.106
A început a doua repriză de prelungiri!

Min.105
Se încheie prima repriză de prelungiri! Avem un joc fragmentat, ambele formații comit greșeli mari. Dezorganizare totală și la gazde, și la Sepsi. Cine va avea nervii mai tari?

Min.96
OCAZIE OLIMPIJA LJUBLJANA! Kvesic reia cu capul pe lângă poarta lui Niczuly!
 


A ÎNCEPUT PRIMA REPRIZĂ DE PRELUNGIRI! 

Min. 90
Se încheie timpul regulamentar de joc, după ce Sepsi a avut calificarea în mână. 15 minute dezastruoase în actul secund au făcut ca Olimpija să egaleze la general (3-3) și să ducă meciul în prelungiri. 

Min.76 OCAZIE SEPSI!
Bărbuț face harcea-parcea defensiva slovenilor, pătrunde în careu, dar centrarea e blocată de portarul Olimpijei Ljubljana!

Min.70 GOL OLIMPIJA LJUBLJANA!
Krefl majorează scorul după ce ia prim-planul în duelul cu Dimitrov. Bergodi schimbă din nou pentru că Sepsi pare că a căzut și mental, și fizic. Bărbuț intră în locul lui Golofca, Ninaj e introdus în locul lui Jonathan Rodriguez. 
 


Min. 66 OCAZIE OLIMPIJA LJUBLJANA!
Estrada ratează o reluare simplă de la 3 metri de Roland Niczuly! Sepsi scapă cu bine dintr-o situație dramatică.

Min. 62 SEPSI, DUBLĂ SCHIMBARE. 
Cristiano Bergodi face primele modificări, imediat după golul reușit de sloveni. Damașcan intră în locul lui Cosmin Matei, Tudorie e introdus în locul lui Mario Rondon. 

Min. 61 GOL OLIMPIJA LJUBLJANA!
Kvesic deschide scorul la Ljubljana pe fondul unui joc echilibrat. Rămas singur în careul covăsnenilor, Kvesic a preluat cu dreptul și a șutat cu dreptul, în cros, fără șanse pentru Roland Niczuly! 

Min. 50
Sepsi joacă mult mai curajos în repriza a doua. Se apără avansat și construiește cu migală din propria jumătate. De partea cealaltă, slovenii par să treacă peste construcție și marșează mai mult pe mingi lungi spre vârful de atac. Timpul trece în favoarea elevilor lui Bergodi. 

Min.46
A început repriza a doua a meciului de la Ljubljana! Sepsi se află la adăpostul avantajului luat în partida tur. 

28-07-2022 19:58

Olimpija Ljubljana - Sepsi 0-0

FINAL DE PRIMĂ REPRIZĂ! La finele unui prim act dominat de sloveni, Sepsi reușește să țină poarta intactă și intră la cabine fără gol primit. Roland Niczuly a fost cel mai bun om al primei reprize pentru Sepsi, în timp ce Cosmin Matei a ratat pe final dintr-o poziție unu la unu cu Vidovsek.

Min.43 OCAZIE SEPSI!
La capătul unui contraatac fulger, Golofca îi pasează ideal în careu lui Cosmin Matei, care reia slab, pe lângă poartă, deși se afla singur cu portarul gazdelor.

Min.38 Fernadez primește galben după un fault dur asupra lui Golofca!

Min.37 OCAZIE OLIMPIJA LJUBLJANA!
Niczuly respinge dar e dărâmat de Nukic într-un duel aerian, se redresează și respinge cu un reflex formidabil șutul lui Kvesic.

Min.28 OCAZIE SEPSI!
Cosmin Matei rămâne într-o poziție ideală însă centrează greșit.

Min.20 OCAZIE OLIMPIJA LJUBLJANA!
Samuel Pedro a trimis cu capul peste poarta lui Niczuly! Presiunea slovenilor se intensifică! 

Min.17 Gol anulat pentru Olimpija Ljubljana! Nukic șutează cu sete și scutură plasa porții lui Niczuly, însă se afla în ofsaid.

Min. 12
Cosmin Matei a alunecat pe minge într-o situație ideală de a șuta la poarta slovenilor. 
 


Min.5
Joc sigur al covăsnenilor care au depășit momentele de la început, când slovenii au încercat să găsească breșe. Rondon se demarcă non-stop pentru a primi balonul, Golofca mizează pe incursiunile în mare viteză. 

Min.1
A început partida de pe stadionul cu o capacitate de 14.000 de locuri!

ULTIMA ORĂ! Accidentare de ultimă oră la Sepsi. Cristiano Bergodi a fost nevoit să-l înlocuiasă pe Aganovic, care era inițial trecut pe foaia de joc, cu Jonathan Rodriguez, ultima dată la Dinamo. Cine se califică va juca în runda următoare cu câștigătoarea confuntării Rijeka - Djurgarden. 

28-07-2022 19:41

Olimpija Ljubljana - Sepsi 0-0

UPDATE 19:30 Imagini din vestiarul lui Sepsi oferite de pagina de Facebook a clubului patronat de Laszlo Dioszegi. 

28-07-2022 18:50

ECHIPELE DE START

OLIMPIJA LJUBLJANA Vidovsek - Fernandes, Ratnik, Karamatic, Lasiskas - Doffo, Estrada, Elsnik - Robalo Pedro, Nukic, Kvesic

Rezerve: Maurizio, Pintol – Aldair, Crnomarkovic, Krefl, Lagundzic, Pilj, Prtajin, Zilijkic. Antrenor: Albert Riera.
 
SEPSI SF. GHEORGHE Niczuly - Dimitrov, Bălașa, Mitrea, Dumitrescu - Rodriguez, Păun, I.Gheorghe - C.Matei, Rondon, Golofca

Rezerve: Gedo, Began – Bărbuţ, Ciobotariu, Damaşcan, Dragomir, Ispas, Ninaj, Nistor, Rodriguez, Ştefănescu, Tudorie. Antrenor: Cristiano Bergodi.
28-07-2022 08:51

Olimpija Ljubljana - Sepsi Sfântu Gheorghe, LIVE TEXT de la 20:00

După 3-1 cu Olimpija acasă în prima manșă a turului 2 preliminar din Conference League, Sepsi Sfântu Gheorghe joacă astăzi, de la ora 20, LIVE TEXT pe sport.ro, returul de la Ljubljana. În tur, marcatori au fost Marius Ștefănescu ('45+3), Nicolae Păun ('84) și Mateo Karamatic ('90+3 - autogol), respectiv Svit Seslar ('4), care a și fost eliminat în minutul 66.

Deținătoarea Cupei României s-a aflat în ultimele zile în prim-plan ca urmare a unui ”război” al declarațiilor între patronul Laszlo Dioszegi și Gigi Becali.

”Îl aștept cu pâine și sare. Avem sare fiindcă facem pâine și avem pâine din belșug. Dacă noi eram sponsorizați de guvernul maghiar și de domnul Viktor Orban, fiți siguri că aveam jucători de 50.000 de euro și câștigam la pas campionatul.

Noi avem un buget de șase milioane de euro, ce să căutăm noi la câștigarea campionatului? Cu mare durere de inimă spun, nu cred că putem să luăm titlul. Niciodată!”, a spus Dioszegi, pentru PRO TV.Foto și video: Sepsi OSK

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!