laszlo dioszegi FCSB Gigi Becali Sepsi OSK Superliga Laszlo Dioszegi

EXCLUSIV Reacția lui Laszlo Dioszegi, după ce Gigi Becali a spus că ”va spulbera tot ce e neam cu Sepsi OSK”

Laszlo Dioszegi nu a rămas indiferent după declarațiile date de Gigi Becali despre echipa sa.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Iulie 2022, 23:35
Data actualizarii: Marti 26 Iulie 2022, 23:40

În cadrul conferinței de presă în care a confirmat că Nicolae Dică va fi noul antrenor al FCSB-ului, Gigi Becali a vorbit și despre cei de la Sepsi, echipă care a impresionat în sezonul precedent și care a avut rezultate notabile și în acest start de sezon.

Mai în glumă, mai în serios, Becali a spus că nu acceptă ca o echipă precum Sepsi, care este sprijinită de Guvernul Ungariei, să aibă performanțe mai mari decât FCSB și a explicat că este gata să facă și investiții serioase pentru a-și atinge acest obiectiv.

Reacția lui Laszlo Dioszegi, după declarațiile lui Gigi Becali

Dioszegi nu crede că echipa sa reuși vreodată să câștige campionatul în România. În sezonul precedent, Sepsi a câștigat Cupa României, iar apoi Supercupa, după ce a învins-o pe CFR Cluj.

„Îl aștept cu pâine și sare. Avem sare fiindcă facem pâine și avem pâine din belșug. Dacă noi eram sponsorizați de Guvernul maghiar și de domnul Viktor Orban, fiți siguri că aveam jucători de 50.000 de euro și câștigam la pas campionatul.

Noi avem un buget de șase milioane de euro, ce să căutăm noi la câștigarea campionatului? Cu mare durere de inimă spun, nu cred că putem să luăm titlul. Niciodată!”, a spus Dioszegi, pentru PRO TV.

Gigi Becali: "Voi spulbera tot ce e neam cu Sepsi OSK"

Patronul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că este dispus să investească şi 10 milioane de euro pentru ca formaţia sa să nu fie surclasată de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, declarându-se „duşman” al premierului Ungariei, Viktor Orban, care a asistat săptămâna trecută la două meciuri în România.

Dacă echipa asta la finalul turului este pe primul loc sau acolo, până în trei puncte faţă de CFR şi Craiova... că eu cu ei mă bat. Cu restul nu am treabă, nu mă bat eu cu restul... Să facă Rapidul ce vrea, e problema lor... Iar dacă Sepsi cumva se ridică, o să investesc eu mai mulţi bani ca Viktor Orban.

Că nu îi las pe unguri să treacă peste FCSB niciodată în viaţa lor. Să nu se creadă că e ameninţare sau discriminare. Dar pe Sepsi OSK îi vom ţine mereu la respect acolo. Dacă ei prind putere, eu mai investesc 10 milioane de euro.

Tot ce e neam cu Sepsi OSK îi voi spulbera... la fotbal, nu la altele. Viktor Orban poate să vină cât vrea el pe stadioane, că tot râul, ramul... aşa că, duşmani. Deci cât sunt eu în fotbal, Viktor Orban, pofta-n cui. Eu acum o să vreau să mă bat cu Guvernul Ungariei... ei să bage bani, eu să bag, să vedem care e mai tare. Îi invit la luptă. Sepsi OSK cu Viktor Orban şi eu cu FCSB. I-am aruncat mănuşa lui Viktor Orban-rusul, Viktor Orban-Putin”, a declarat Becali.

VIDEO - Declarațiile lui Gigi Becali, din cadrul conferinței de presă

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!