VIDEO EXCLUSIV Octavian Popescu știe motivul prestațiilor modeste din acest sezon. Mesaj direct către conducere

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Septembrie 2022, 12:20
Data actualizarii: Joi 08 Septembrie 2022, 12:19
West Ham - FCSB, partidă din grupa B a Conference League, se joacă astăzi, de la ora 22:00, ÎN DIRECT pe PRO TV și VOYO.

Octavian Popescu a prefațat partida de la Londra într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV. Jucătorul de 19 ani se simte pregătit pentru a o înfrunta pe West Ham și spune că diferența dintre bugetele celor două cluburi poate fi anulată.

Octavian Popescu, înainte de West Ham - FCSB: "Banii nu contează, trebuie să obținem un rezultat bun"

"A fost un antrenament intens, suntem 100% pregătiți pentru meci și sperăm să facem o figură frumoasă. Gazonul este foarte bun, se prezintă la cel mai înalt nivel. E și normal, e o echipă de Premier League. Așteptăm ca spectatorii să ne susțină așa cum ne-au susținut până acum.

Este o bucurie, mai ales că debutez la Steaua București (n.r - la FCSB, în grupele unei competiții europene), sper să o fac cât mai bine, atât eu, cât și colegii. Banii nu contează, trebuie să intrăm, să ne facem treabă și să facem un rezultat bun.

Rezultatele vor veni, dar avem un început mai slab și sper să ne revenim cât mai curând. Da, un egal ar fi un rezultat pozitiv aici", a spus Octavian Popescu, într-un interviu pentru PRO TV.

Octavian Popescu: "E un început slab poate și pentru că sunt mutat de pe o poziție pe alta"

"Perla" celor de la FCSB a explicat și de ce traversează o formă slabă din acest start de sezon. Octavian Popescu spune că unul dintre motive ar fi reprezentat de faptul că a fost mutat pe diferite poziții în meciurile disputate până acum.

De asemenea, Octavian Popescu a explicat și de ce a ales să apeleze la un mental coach.

"Este un început slab de sezon pentru mine, sper să rezolv cât mai curând. Poate și că pentru sunt mutat de pe o poziție pe alta, dar trebuie să dau cel mai bun randament oriunde mă bagă Mister.

Am apelat la un mental coach pentru dezvoltarea mea. Dacă mă ajută să mă dezvolt, e normal să merg în continuare", a mai spus Octavian Popescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!