VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali, sfătuit să se răzgândească în privința ultimei decizii: „O familie normală nu-și permite!”

Gigi Becali și-a dezamăgit suporterii cu ultima decizie luată la FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Septembrie 2022, 11:12
Data actualizarii: Sambata 03 Septembrie 2022, 14:15

Pe 2 septembrie, FCSB a anunțat prețurile biletelor pentru meciurile din grupele UEFA Conference League. Inițial, pentru duelurile cu West Ham, Anderlecht și Silkeborg, roș-albaștrii au fixat accesul la peluză în schimbul a 100 de lei. Decizie care i-a înfuriat pe fanii FCSB-ului, care și-au manifestat nemulțumirea în mediul online. 

În consecință, prețul biletului la peluză s-a modificat, de la 100 la 50 lei, în timp ce tariful pentru cele două tribune și zona VIP a a rămas același. 

Prețul biletelor în grupele Conference League 

VIP 1 - 750 LEI

VIP 2 - 500 LEI

VIP 3 - 300 LEI

TRIBUNA 2 - Inelul 1 - 200 LEI

TRIBUNA 1 și 2 - Inele 2 și 3 - 100 LEI

PELUZE - 50 LEI

Ciprian Panait: „Nimeni nu se duce la meci singur!”

Ciprian Panaint (45 ani) este de părere că prețurile sunt destul de piperate și îl sfătuiește pe Gigi Becali (64 ani) să se răzgândească asupra deciziei. 

„Să nu uităm că patronul FCSB-ului este un businesman și tot timpul a declarat că își dorește bani. Deci reacționează în consecință. Mai mult decât atât, gândiți-vă că nimeni nu se duce la meci singur. Plec de acasă și spun: 'Mă duc la FCSB cu West Ham'. Păi vine și ăla mic al meu și îmi spune: 'Păi, vreau să merg și eu'. Vor și fetele și atunci e clar că se duce o familie întreagă. Pentru că e un spectacol deosebit, e un eveniment sportiv la care noi nu am avut acces în ultimii ani și e normal să fie așa. 

Eu cred că o familie normală nu-și permite la actuala configurație a prețurilor. Eu nu mai știu care e protocolul cu UEFA, dar eu cred că pănă la ora meciului, dacă încă nu au pus în vânzare biletele, eu cred că vor reveni la prețurile astea”, a declarat Ciprian Panaint la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Părerea antrenorului a fost completată și de Amir Kiarash, care a adăugat: „Mai ales ca prețurile cu echipa daneză, chiar mi se pare o greșeală foarte mare să rămână așa”, a completat jurnalistul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!