FCSB Conference League West Ham United Conference League

FCSB, sancționată dur de UEFA din cauza comportamentului rasist al suporterilor

FCSB a fost eliminată de mult din Conferencea League, însă „roș-albaștrii” încă plătesc pentru comportamentul rasist pe care fanii l-au avut la meciul cu West Ham, scor 0-3.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Decembrie 2022, 18:15
Data actualizarii: Joi 08 Decembrie 2022, 18:17

UEFA a decis să sancționeze dur „comportamentului rasist” al spectatorilor prezenți în tribunele Arenei Naționale la meciul dintre FCSB și West Ham, astfel încât Becali va avea de achitat o sumă importantă de bani, iar echipa va juca fără suporteri în Europa.

Sancțiune dură primită de FCSB de la UEFA

25.000 de euro și un meci fără spectatori pe stadion este sancțiunea pe care a primit-o FCSB, după ce observatorul UEFA delegat la partidă a semnalat derapaje rasiste ale suporterilor români.

„Se amendează clubul FCSB cu suma de 20.000 de euro şi i se ordonă să joace următorul meci din competiţiile UEFA, din calitate de echipă gazdă, cu porţile închise, ca urmare a comportamentului rasist al suporterilor săi. 

Se amendează clubul FCSB cu 5000 de euro pentru încălcarea protocolului UEFA „Revenire la joc” (n.r. - măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19).

Se avertizează clubul FCSB pentru încălcarea obligaţiilor sale media, cu o zi înainte de meci”, se arată în comunicatul emis de UEFA. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!