Liga 1

Ce decizie a luat Dan Petrescu în cazul lui Denis Alibec: "Depinde de el, nu depinde de mine"

CFR Cluj a obținut o nouă victorie în Liga 1, impunându-se la limită în meciul cu Chindia Târgoviște, scor 1-0. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 18:14
Data actualizarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 18:28

Din lotul campioanei României nu a făcut parte Denis Alibec, cel care a fost exclus de Dan Petrescu după incidentul din partida cu Academica Clinceni.

La declarațiile făcute după partida cu Chindia Târgoviște, Dan Petrescu a mărturisit că s-a împăcat cu Denis Alibec și că acesta urmează să reia antrenamentele începând de luni. 

"Am primit un mesaj de la Alibec, și-a cerut scuze pentru ce a făcut. I-am zis că pentru mine s-a încheiat, a luat cartonaș galben, iar când va primi cartonaș roșu va fi eliminat.

Luni se prezintă la antrenament și dacă va avea o atitudine bună va juca. Dacă nu, va sta pe bancă sau deloc. Depinde de el, nu depinde de mine", a spus Petrescu.

De ce a fost exclus din lot Denis Alibec
 

Atacantul a părăsit banca de rezerve în minutul 70 din timpul partidei cu Academica Clinceni, fără să primească permisiunea tehnicianului, în semn de nemulțumire că nu urma să primească minute de joc. 

Jucătorul nu a mai revenit de la vestiare, iar ulterior a venit cu o scuză, motivând că a mers la toaletă. Motivul invocat de Alibec nu a fost suficient de credibil pentru Dan Petrescu, iar tehnicianul a decis să îl excludă din lot pe atacant

Modifică setările cookies