Mihai Stoica FCSB UEFA Conference League

Declarație halucinantă făcută de MM Stoica! Cine ar fi întocmit raportul care a dus la sancționarea FCSB de către UEFA

FCSB a fost sancționată de Comisia de Disciplină a UEFA și va trebui să dispute rmătorul meci de acasă din cupele europene fără spectatori şi să achite o amendă de 20.000 de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Decembrie 2022, 19:42
Data actualizarii: Joi 08 Decembrie 2022, 20:07

MM Stoica, managerul general al FCSB, a respins raportul realizat de FARE (Fotbal împotriva rasismului), o rețea europeană care luptă împotriva discriminării pe stadioane și care nu aparține de forul europea, ci este doar un partener.

Oficalul vicecampioanei României a luat apărarea suportrilor „roș-albaștri”, susținând că a ajuns la el un zvon potrivit căruia cel care a întocmic raportul este fan Rapid.

MM Stoica: „Reprezentantul FARE este un antistelist!”

„Există un reprezentant al FARE care vine la meciuri incognito. Am auzit că ar fi un antistelist, un rapidist convins, dar asta e la nivel de zvon. Tocmai de asta nu prea mă interesează dacă e adevărat. 

Ce-i real e că de câte ori vine face raport, traduce mereu cântecul ăla cu «am avut și vom avea mereu», o face astfel încât să pară extrem de rasist. UEFA ne amendează mereu, acum ne închide și porțile. 

Sigur, nu mai trebuie cântat acel cântec în cupele europene. De regulă, n-ar mai trebui cântate mizeriile din tribune. Toată lumea cântă. Când copilul meu a fost bolnav, iar 10.000 de oameni îl înjură cu nume și prenume și îi doresc nenorocirile, atunci ce mai e? E mult mai grav! C

Chestia aia e o glumă. Dacă ei își cântă singuri: «după 20 de ani, Cupa vine la...». E clar că e o poreclă asumată. Noi suntem oi, care e problema? 

E clar, vine omul, scrie, și nu-l trage nimeni la răspundere. Sigur, o să încercăm și noi să facem ceva în sensul ăsta. El nu vine într-o calitate oficială. Își ia bilet, vine pe stadion, și scrie ce vrea el acolo. UEFA ține cont de ce scriu cei de la FARE”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orangesport.

FCSB a fost învinsă fără drept de apel de formaţia engleză West Ham United, cu scorul de 3-0 (1-0), în data de 3 noiembrie, pe Arena Naţională din Bucureşti, în ultimul său meci din Grupa B a competiţiei de fotbal Europa Conference League.

FCSB a ocupat ultimul loc, cu 2 puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!